Home / Promo  / Romania participa la Salone del Mobile.Milano, cea mai mare expozitie de mobila din lume

Romania participa la Salone del Mobile.Milano, cea mai mare expozitie de mobila din lume

17 companii românești de mobilier ne vor reprezenta la Salone del Mobile.Milano, după 2 ani de pauză. ASKIA FURNITURE, AXM PROD 93 cu brandul Romina Furniture, BRADUL MĂNECIU, CAREL WOODWORKS, CARO JIBOU, DIS PROD cu brandul Durieux, ECOMATRIX, LAITZA NORD cu brandul Spalli, LEMN PROD EX COM cu brandul XO Interiors, MATERIA STUDIO, M-OLIVER DESIGN cu brandul Mark Oliver, MOBEX&COMPANY, MONTANA CÂMPENI, NEWEL TURNING, NORDARIN PROD COM, SZEL MOB cu brandul Rusticbutique, URBAN WOODS au pregătit produse de design și colecții noi, pentru a se remarca pe scena de la Milano.

 

 

De mâine până duminică, 7-12 iunie 2022, 16 dintre expozanții români se vor întâlni cu partenerii externi, dar și cu alți potențiali clienți, în standul național al României din Hall 18 (D01-03, E02-04, D05-E06), Foro Buonaparte 65, iar compania Materia Studio își va prezenta noua colecție în hala dedicată designului de produs.

 

 

Ultima ediție a Salonului Internațional de Mobilă de la Milano, în format tradițional, a fost în aprilie 2019.  Peste 386.000 de vizitatori, din 181 de țări și 2.418 expozanți, 34% dintre ei provenind din străinătate, au făcut din cea de-a 58-a ediție a Salone Del Mobile.Milano una de succes, înregistrând o creștere de 12% comparativ cu ediția din 2017, care a avut aceeași tematică.

 

Milano rămâne vârful de lance al designului pentru orice produs, Salonul Internațional de Mobilă fiind un promotor al eleganței și bunului gust.

 

 

Salone del Mobile.Milano se desfășoară din anul 1961 și este împărțit în trei categorii: Classic, Design și Lux. Gândit inițial ca o modalitate de a promova exportul italian de mobilă și accesorii, Salonul Internațional de Mobilă de la Milano a devenit un eveniment de marcă pentru impunerea noilor trenduri, urmărind, în același timp, descoperirea celor mai promițători designeri internaționali.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT