Home / Design  / România participă la Imm Cologne, târgul profesioniștilor din domeniul mobilei

România participă la Imm Cologne, târgul profesioniștilor din domeniul mobilei

15 producători de mobilă expun la Köln, în Germania, la cea mai importantă manifestare business to business din domeniul mobilierului, din Europa. Este vorba despre ARDUDANA, CARO JIBOU, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD, ECOMATRIX, FAMOS, LARIX MOBILA, LEMN PROD EX COM, MOBILA DALIN, MOBEX & COMPANY, NEWEL TURNING, PURE HOME COLLECTIONS, TO WOOD & LEATHER, STC INVEST și SZEL MOB.  Imm Cologne va avea loc între 4 – 7 iunie 2023, iar standul național al României are o suprafață rezervată de peste 800 de mp.

 

ARDUDANA va prezenta, la Köln, o gamă variată de modele, inclusiv scaune complet tapițate, scaune tip scoică, scaune cu spătar din lemn, scaune rustice sau de bar. De asemenea, vizitatorii vor putea vedea mese în finisaje moderne.

 

 

DESIGN FOR LIFE este o companie cu acționariat olandez și german, care produce în România, cu un stil propriu în proiectarea și producerea de scaune, bănci și mese din lemn masiv moderne, vintage sau industriale.

 

 

DIS PROD, producătorul mărcii by Durieux, produce mobilier elegant din lemn masiv, în stil clasic și modern, scaune, fotolii și canapele din piele, într-o gamă largă de culori.

 

 

ECOMATRIX realizează mese din lemn masiv, scaune, fotolii și canapele tapițate cu stofă sau cu piele. Exportă 80% din producția de mobilă, în peste 30 de țări.

 

 

FAMOS produce mobilă din lemn masiv de stejar, stejar natural cu noduri, dar și de fag, precum sufragerii, dormitoare, biblioteci și mic mobilier. Cea mai mare piață de desfacere este Germania, dar exportă și în Suedia, Anglia și Olanda.

 

 

LARIX MOBILA este specializată pe 3 categorii de produse, fabricate în secții distincte. Produce mobilier de interior furniruit, respectiv dormitoare, sufragerii, camere de zi, dar și scaune și mobilier tapițat, respectiv fotolii, colțare, canapele.

 

 

PURE HOME COLLECTIONS realizează mobilă clasică și modernă, într-un stil autentic, la o calitate înaltă. Proiectate de echipa din Olanda și produse în fabrica din România, colecțiile reflectă ce e mai bun din ambele lumi.

 

 

SZEL MOB produce mobilier premium din lemn masiv de pin și stejar pentru piața europeană. Piesele standard pot fi realizate și la comandă, astfel încât acestea să se potrivească în orice dimensiune sau stil de casă, fie că este vorba de living, bucătărie, baie, dormitor sau hol.

 

 

LEMN PROD EX COM își comercializează produsele sub brandul XO Interiors. Produce o gamă largă de mobilier modern, minimalist, caracterizat de linii simple, dar și mobilier industrial, urban și contemporan.

 

 

TO WOOD & LEATHER este o companie specializată în producția de mobilier unic, de înaltă calitate, din nuc și piele, dar și din alte materiale de calitate superioară.

 

 

MOBILA DALIN produce mobilă tapițată de calitate, care se vinde direct în 150 de magazine din România, Ungaria și Republica Moldova, dar și prin parteneri în alte țări ale Uniunii Europene.

 

 

STC INVEST  își prezintă  oferta de confecții metalice pentru amenajări interioare și structuri metalice pentru mobilier. Designerii STC Invest susțin că piesele de mobilier sunt create special pentru oamenii dinamici, care caută să se reinventeze continuu.

 

 

MOBEX&COMPANY produce o gamă variată de mese dining din lemn masiv de stejar și cer, la cele mai înalte standarde. Politica firmei este de personalizare a produselor, după nevoile și gustul fiecăruia: dimensiuni, culori, combinații după preferințe.

 

 

NEWEL TURNING are una dintre cele mai bune oferte de soclu și tăblie de pat. Compania furnizează saltele, tăblii de pat și socluri de pat la prețuri rezonabile, realizate cu respectarea standardelor europene.

 

 

CARO JIBOU este fabrica europeană a PR-Living și este prezentă la toate manifestările internaționale ale primăverii, unde expune atât noul brand Muundo, cât și piese reprezentative din colecțiile consacrate.

 

 

Participarea României cu stand național se realizează cu fonduri de la bugetul de stat, prin intermediul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului cu sprijinul Asociației Producătorilor de Mobilă din România.

 

 

 

Vedeți aici companiile românești expozante la Imm Cologne

➡️ romania-imm-cologne.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT