Home / Promo  / România participă la Expoziția Internațională de Mobilă Mebel de la Moscova, după 5 ani de absență

România participă la Expoziția Internațională de Mobilă Mebel de la Moscova, după 5 ani de absență

10 companii românești, respectiv AMIK WOODEN TOYS, BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, EUROSIMEX, MAER IMPORT EXPORT, MOBEX, MOBILA DALIN, MOZAIC VITRALII, SCULPTURA SECUIASCĂ și SIMEX reprezintă țara noastră la expoziția internațională MEBEL, Moscova, care are loc în perioada 19-23 noiembrie 2018. Suprafața rezervată de APMR este de 400 de mp.

 

 

Aurica Sereny, președinte APMR: „Ne pare rău că multe firme românești care participau de regulă la târgul de la Moscova au renunțat, din cauză că și-au pierdut încrederea în organizarea acestei expoziții. După câțiva ani de neparticipare, reacția producătorilor este normală. Pe de altă parte, suntem foarte bucuroși că de data aceasta s-a reușit și suntem la MEBEL, Moscova, după 5 ani de absență. Le dorim mult succes producătorilor români care ne reprezintă la această mare expoziție.”

 

 

Participarea firmelor la târgul internațional din Rusia este posibilă datorită Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și se realizează cu sprijin de la bugetul de stat. Firmele românești expun sub brandul sectorial „Style, Comfort, Durability – Romanian Furniture”.

 

AMIK WOODEN TOYS

 

 

BUCIN MOB

 

 

CAREL WOODWORKS

 

 

EUROSIMEX

 

 

MAER IMPORT EXPORT

 

 

MOBEX

 

 

MOBILA DALIN

 

 

MOZAIC VITRALII

 

 

SCULPTURA SECUIASCĂ

 

 

SIMEX

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT