Home / Decoratiuni  / Romania @ January Furniture Show NEC Birmingham 2024

Romania @ January Furniture Show NEC Birmingham 2024

9 producători români vor să cucerească publicul specializat la cel mai important eveniment din domeniu, care se organizează în Marea Britanie. SIMEX, ALSENA COM IMPEX, SOLID WOOD EXPERT, ECOMATRIX, PELEMOB, M-OLIVER DESIGN, MOBEX & COMPANY, SAVINI DUE și PIZETA DUE își vor prezenta noile colecții de mobilier pe o suprafață de peste 346 de mp. January Furniture Show NEC Birmingham are loc între 21 și 24 ianuarie.

 

Colecții exclusiviste by Simex Furniture

 

Mesele LUNA, colecțiile de mobilier CONTEMPORAN x RUBELLI și dormitoarele JASMINA, o fuziune între mobilier clasic și contemporan, reprezintă oferta Simex Furniture pentru expoziția din Marea Britanie.

 

 

SIMEX, producător român de mobilier din lemn masiv încă din 1947, deține o capacitate mare de producție și vinde în Europa, Asia și SUA. Compania produce o gamă largă de mobilier, de la dormitoare, la biblioteci, livinguri, colțare, scaune, în diferite stiluri și nuanțe,  din lemn de stejar, nuc, cireș sau fag. Urmărește colecțiile noi ➡ https://simexfurniture.co.uk/

 

Construiește povestea casei tale cu ALSENA

 

Colecțiile ALSENA prezentate la ZAIN Cluj-Napoca, Romanian Design Week București și la Maison & Object Paris, vor fi expuse și la January Furniture Show NEC Birmingham.

 

 

„Sustenabilitatea reprezintă fundamentul fiecărui produs ALSENA. Materia primă, lemnul masiv cu finisaj de ulei, conferă produselor noastre un aspect natural. Lemnul este certificat FSC și provine din surse sigure, subliniind astfel angajamentul nostru față de mediu. Ne dorim ca toate componentele produselor noastre să fie fabricate 100% în România”, susțin reprezentanții companiei.

 

 

Compania realizează mobilier minimalist, modern și funcțional. Colecțiile MINIM și NOR au fost lansate cu succes anul trecut și pot fi văzute pe https://alsena.ro/

 

Noile colecții Solid Oak Expert, pe scena show-ului de mobilier din Marea Britanie

 

Producător profesionist de mobilier din lemn masiv cu modele clasice și moderne, Solid Oak Expert are în portofoliu o varietate de produse. De asemenea, are experiență în proiecte complexe, cum ar fi podele din lemn masiv, uși, scări și mobilier personalizat.

 

 

„Opțiunile noastre versatile de finisaje, cum ar fi ulei 100% natural special pentru persoanele alergice, finisaje cu baiț și lac acrilic cu diverse grade de luciu care protejează lemnul și conferă un aspect natural, finisaje cu vopsea în foarte multe nuanțe, cu sau fără efect antic, la care am adăugat recent variantele metalizate, asigură mobilarea fiecărei camere pe placul clienților”, declară reprezentanții companiei.

 

 

SOLID OAK EXPERT produce mobilier 100% din lemn masiv și exportă în Marea Britanie, Austria, Germania și Ungaria. ➡ https://www.solidwoodexpert.com/

 

ECOMATRIX participă la January Furniture Show, cu piese din colecțiile sale consacrate

 

Compania produce mese, scaune, fotolii si canapele din lemn masiv tapițate cu stofă sau piele, în general produse premium pentru export.

 

 

„Folosind mobilierul nostru produs din lemn masiv pur, locuințele sau hotelurile  dumneavoastră vor obține ceva special: CARACTER! Creativitatea designerilor ECOMATRIX este în sinergie cu lemnul. Acesta este strict controlat pe parcursul întregului flux de producție, începând cu buștenii obținuți din pădurile regenerate și continuând cu uscarea și prelucrarea lor, conform standardelor europene. Abilitățile meșterilor noștri experimentați creează glamour-ul inconfundabil al mobilierului din lemn masiv”, afirmă reprezentanții companiei sătmărene. Vezi produsele pe ecomatrix.ro

 

XO Interiors, mobilier care combină stilul, calitatea și accesibilitatea

 

„Brandul nostru, XO Interiors, s-a născut din pasiunea de a crea piese de mobilier excepționale, exclusiviste, contemporane si deosebite. Cu acest brand veți experimenta eleganța, luxul, confortul și exclusivitatea care vă vor transforma spațiul într-un interior extraordinar”, susțin reprezentanții PELEMOB.

 

 

Fabrica de mobilă dispune de cea mai recentă tehnologie. Produce mobilier clasic și modern și poate oferi o gamă largă de produse la un raport calitate/preț excelent. Vezi colecțiile noi ➡ xo-interiors.com

 

Mobex&Company pe scena show-ului britanic de mobilier

 

Noua colecție de mese ce va fi prezentată este realizată exclusiv din lemn masiv de stejar cu picioare din lemn și metal, ale căror particularități sunt evidențiate de intervenția omului. Finisajele sunt realizate folosind lacuri acrilice rezistente la zgârieturi și umezeală și uleiuri ecologice.

 

 

„Realizăm mese de diferite dimensiuni cu picioare din lemn sau metal, bănci cu picioare din lemn și picioare metalice, mese rotunde și ovale, măsuțe de cafea și panouri din lemn. Politica companiei este de a personaliza produsele, după nevoile și gustul fiecăruia: mărimi, culori, combinații după preferințe. Prețuim natura și o tratăm cu respect, iar asta se reflectă în fiecare moment când lemnul este în mâinile noastre” spun reprezentanții companiei.

 

 

Cu o experiență de peste 26 de ani în producția de mobilă și un istoric stabil și ferm de-a lungul anilor, MOBEX & COMPANY a reușit să-și atingă cu succes obiectivele, câștigând credibilitate și dezvoltându-și portofoliul de clienți. ➡ https://mobexfurniture.ro/

 

Colecțiile de mese M – OLIVER Design pentru case spectaculoase

 

Masa Legendary, masa Terry și setul de măsuțe de cafea Klyde sunt piesele de rezistență cu care managementul M-OLIVER Design vrea să cucerească publicul specializat de la Birmingham.

 

 

„În fabrica noastră îmbinăm tehnologii moderne de top cu măiestria uimitoare a meșterilor, pentru a produce modele atemporale, folosind numai materiale durabile și naturale, cum ar fi lemnul, pielea și metalul solid. Vedem frumusețe în fiecare detaliu minuscul, de aceea alegem adesea lemn cu noduri vizibile care conferă caracter și unicitate fiecărei piese pe care o creăm. Înțelegem că fiecare casă este unică și are nevoi specifice. Ne ocupăm de aceste nevoi, oferind tuturor posibilitatea de a alege între diverse baze colorate pentru masa de sufragerie și de a le combina cu blaturi de lemn de diferite texturi sau dimensiuni”, susțin reprezentanții companiei.

 

 

Mark Oliver este o afacere de familie dedicată creării și producției de mese de calitate superioară pentru case spectaculoase. ➡ markoliver.studio

 

Savini Due expune mobilier de baie premium

 

„Prezentăm cele mai recente completări la colecțiile Savini Due, reflectând angajamentul față de calitate, durabilitate și design de ultimă oră. Vă invităm să ne vizitați standul și să explorați fuziunea dintre măiestrie și estetică modernă. Interacționați cu echipa noastră și  descoperiți ofertele premium pe care le-am pregătit pentru Birmingham”, declară reprezentanții companiei.

 

 

Fondată în 2003, Savini Due se numără astăzi printre companiile de top din Europa, cu o prezență consolidată în 28 de țări. ➡ https://savinidue.com/ro/

 

Design inedit pentru o atmosferă unică, marca Pizeta Due

 

Soluții ergonomice și funcționale combinate cu o estetică de înalt nivel, sunt atuurile brandului ITALYDEA MILANO, dezvoltat de Pizeta Due.

 

 

„Portofoliul nostru include scaune, fotolii și taburete, realizate cu grijă, precizie și pasiune. Putem personaliza fiecare element pentru a acoperi nevoile și preferințele clienților noștri. Acest lucru ne permite să oferim soluții de scaune potrivite atât pentru mediul rezidențial, cât și pentru HoReCa”, declară reprezentanții companiei.

 

 

Pizeta Due este o companie specializată în producția de scaune de înaltă calitate, cu design italian, cu sediul în Cugir, România. ➡ https://www.italydea.com/

 

January Furniture Show NEC Birmingham

 

Organizatorii promit că salonul de mobilier din ianuarie a fost revitalizat, împrospătat și rafinat pentru 2024. „Vizitatorii vor putea contracta unele dintre cele mai bune soluții inovatoare de mobilier și cele mai elegante accesorii de interior. Aceștia vor avea ocazia să exploreze patru săli de expunere, împărțite în sectoare distinct definite: Design Premium, Interior, Accesorii și Mobilier, Living, Dining & Dormitor, Tapițerie și Paturi. Cu peste 10.000 de produse noi și lansări exclusive de la peste 350 de expozanți premium, există o gamă nesfârșită de produse și inspirație de la unele dintre cele mai bune mărci din industrie.”

 

Participarea României cu pavilion național este susținută de Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior – ARICE și organizată împreună cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR.

 

Pavilionul României @ January Furniture Show 2024 este situat în HALL 4 – E25, E27, E28.

 

Colecțiile producătorilor români ➡ https://furnitureshow-birmingham.ro/

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT