Home / Promo  / România cu stand național la HOME DESIGN Budapesta

România cu stand național la HOME DESIGN Budapesta

11 producători români de mobilă vor să cucerească publicul din Ungaria, la târgul internațional care se desfășoară între 4 – 6 noiembrie 2022. Este vorba despre ECOMATRIX, LEMN PROD EX COM, MOBILA DALIN, MONTANA CÂMPENI, MURRANY STORIES, NEWELL TURNING, SARMEXIN, SIGSTRAT, SIMEX, SOLID OAK, WOOD & FURNITURE CONTRACT. Suprafața rezervată pentru standul României este de 350 de mp.

 

 

 

ECOMATRIX produce mobilă din lemn masiv, iar proiectanții companiei încearcă să personalizeze produsele pentru a le oferi caracter.

 

SARMEXIN participă la toate târgurile naționale, dar și la expoziții externe și vine mereu cu noutăți pentru publicul consumator de mobilă clasică, pe care și l-a fidelizat prin măiestria cu care este prelucrată fiecare piesă de mobilier.

 

 

SIMEX, una dintre cele mai longevive fabrici de producție a mobilierului din România, datând din 1947, realizează mobilier din lemn masiv, executat la cele mai înalte standarde. Calitatea și eleganța colecțiilor, raportul foarte bun calitate-preț și diversitatea modelelor în serie sau la comandă reprezintă atributele de stil ale brandului SIMEX.

 

 

Datorită flexibilității tehnologice și puterii de organizare a producției, MONTANA CÂMPENI poate realiza mobilă corp în serii mari și mici, pentru locuințe, dar și pentru instituții publice.

 

 

WOOD & FURNITURE CONTRACT produce canapele, fotolii, scaune, dormitoare pentru spații rezidențiale, dar și pentru bar, restaurant și hoteluri, în stil clasic sau modern, pe dimensiuni variate și finisaje din lemn masiv cu tapițerii.

 

 

NEWEL TURNING expune o selecție de produse atât pentru amenajarea locuinței, cât și pentru proiecte de birouri și din turism.

 

 

MOBILA DALIN există pe piața din România de 30 de ani. Produce mobilă tapițată de calitate, care se vinde direct în 150 de magazine din România, Ungaria și Republica Moldova, dar și prin parteneri în alte țări ale Uniunii Europene.

 

 

LEMN PROD EX COM cu brandul XO Interiors prezintă mobilă corp și tapițată, de la mese și dulapuri, la scaune, fotolii și canapele realizate într-o mare varietate de modele și culori.

 

 

SOLID OAK EXPERT este un producător de mobilier din lemn masiv cu design clasic și modern, cu un portofoliu bogat de produse și cu experiență în proiecte complexe, cum ar fi podele din lemn masiv, uși, scări, panouri de perete și mobilier la comandă.

 

 

Cu o istorie de peste 25 de ani si cu o capacitate de producție semnificativă, SIGSTRAT realizează elemente din placaj turnat de fag de grosimi variate, în conformitate cu standardele europene, dar și produse finite.

 

Folosind doar ingrediente naturale și rafinate, MURRANY STORIES nu produce doar lumânări parfumate, ci realizează produse cu povești care inspiră simțurile și creează emoții.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT