Home / Industria Mobilei  / ROLEM, RESPECT PENTRU LEMN – 100% tehnologie, inovaţie şi service

ROLEM, RESPECT PENTRU LEMN – 100% tehnologie, inovaţie şi service

Din respect pentru lemn și pentru clienții noștri, propunem echipamente de înaltă tehnologie, care să dea un plus de valoare mobilierului și celorlalte produse din lemn care sunt lăcuite. Dedicați și pasionați, urmărim de la început până la sfârșit implementarea și eficientizarea fiecărui proiect în parte. Ne bazăm pe produse de calitate, tehnologii de înaltă performanță, mereu în pas cu noul. Profesionalismul, produsele inovative și furnizorii de top ne asigură o puternică bază de pornire. Experiența de peste 25 de ani în domeniu ne permite să transformăm nevoile clienților în aplicații reale. În toată această perioadă, ROLEM a adăugat continuu produse noi în oferta sa, astfel încât astăzi poate oferi toată gama de echipamente industriale pentru prelucrarea lemnului.

 

Ventil veneta - filtru aspiratie IMG-20170511-WA0024

 

Partenerii noștri din Italia, MAKOR și FINITURE, sunt specializați în proiectarea și realizarea liniilor de finisaj în funcție de cerința fiecărui client.

 

optimzare-trv-2700 - cursal

 

Activitatea susținută din domeniul cercetării a dus la realizarea de tehnologii avansate atât pentru mașini individuale, cât și pentru linii complete de finisaj. MAKOR produce mașini și linii de finisaj personalizate în funcție de cerințele fiecărui client, adresându-se atât micilor producători, cât și celor foarte mari.

 

KRONOS_Plus- Makor

 

Din gama  vastă de echipamente pe care le produce MAKOR, amintim:

 

– Linii de finisaj pentru panouri  plane și profilate

– Linii de finisaj pentru elemente profilate

– Linii de finisaj pentru uși

– Linii de finisaj pentru aplicarea adezivului

– Linii de șlefuit și lăcuit canturi

 

Trecerea de la pulverizare manuală la pulverizare automată este un pas important, finisajul este complex, necesită experiență și multă  implicare pentru a obține rezultatul dorit. În Laboratorul de probe și încercări din cadrul societății MAKOR, recunoscut de Ministerul Italian de Resort, o echipă dinamică de ingineri se dedică cercetării și ameliorării continue a tehnologiilor în domeniul finisajului. Aici, fiecare  client este invitat  să efectueze probe,  astfel încât  linia de finisaj propusă de MAKOR să corespundă integral solicitărilor clienților.

 

Bife 2016.2

 

În completarea echipamentelor din sectorul finisajului, ROLEM oferă și linii de finisaj pentru ferestre și scaune, produse de societatea FINITURE-Italia, societate specializată în proiectarea și realizarea de linii de finisaj pentru ferestre, scaune și diferite alte produse din lemn. Aceasta creează echipamente personalizate în funcție de necesitățile fiecărui  client și acordă o atenție constantă inovației în tehnologia finisajului și respectării normelor în vigoare, având ca scop să răspundă solicitărilor clienților, respectând  calitatea, activitatea de service în garanție și post-garanție. În acest mod a ajuns FINITURE leader în domeniu. Cercetarea susținută  în găsirea soluțiilor optime, care să asigure flexibiliate și economie de energie, este unul dintre  punctele forte ale societății FINITURE.

 

FINITURE  oferă  o gamă  variată  de echipamente:

 

– Linii de finisaj pentru ferestre cu conveior

– Linii de finisaj pentru corpuri montate

– Robot de pulverizare antropomorf

– Tuneluri de uscare pentru liniile verticale

 

Pentru a obține un finisaj corect, condiția obligatorie este ca, înainte de a intra la lăcuit, panourile să fie foarte  bine șlefuite. După aplicarea stratului de grund,  șlefuirea acestuia este operația care obligatoriu  trebuie repetată. Numai  respectând această tehnologie, calitatea finisajului va fi cea dorită.

 

1300-2-web - Mebor

 

Ne găsiți în standul C05, Pavilion A

www.rolem.eu

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT