Home / Focus  / Respirația proaspătă a naturii în designul interior

Respirația proaspătă a naturii în designul interior

White-modern-bathroom-design rustic-balcony-designs-architecture-rustic-nature-balcony-living-room-interior picNYC-TABLE-Iwan-Baan-1 outdoor-nature-bathroom-design-with-shower-above-stone-bathtub-aksi-brown-wall-and-garden-in-the-nearby-1024x768

 

 

 

Cu cât tehnologia pătrunde mai mult în activitățile de zi cu zi, cu atât mai mare nevoie avem de natură în viața noastră. Este adevărat că cele mai multe locuințe ale românilor nu sunt foarte spațioase, dar se va găsi, cu siguranță, în casă noastră, un loc îngust pentru “colțul verde”, în care să încăpă cel puțin un ghiveci cu o plantă pe care să o îngrijim și de care să ne bucurăm.

Designerii de interior au găsit soluții atât pentru integrarea naturii în locuințe, cât și posibilități de a “scoate” locuința în natură. Mai mult decât mesele cu iarbă sau tablourile și covorașele de baie din mușchi, ni se propun pereți “vii” sau în întregime din sticlă, care lasă să pătrundă în apartament frumusețea grădinii sau doar a gardului încărcat cu iederă. Cada iese din cameră de baie și poposește pe terasă sau chiar în curte, așa cum camera de zi poate rămâne în aer liber, prin eliminarea, în anotimpul cald, a doi dintre pereții încăperii.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT