Home / Industria Mobilei  / RESETAR M lucrează pentru piața internă și pentru cea externă

RESETAR M lucrează pentru piața internă și pentru cea externă

MIHAI REȘETAR, administrator RESETAR M: „În perioada critică am oprit producția pentru o lună. Dar acum este de lucru. În urma târgului de la Moscova, din toamna trecută, am încheiat încă o colaborare cu un client rus. Lucrăm la capacitate normală. Am stabilit să mergem în concediu pe rând și să nu procedăm, ca în alți ani, când ne permiteam să închidem fabrica în perioada de vacanță.”

 

 

 

Ne adresăm și pieței interne, suntem deschiși către colaborări noi

MIHAI REȘETAR, administrator RESETAR M: „Continuăm să ne vindem produsele și în mediul online, prin cele doua webshop-uri ale noastre, și prin intermediul partenerilor din țară. Pregătim mobilierul pentru a putea fi plasat pe site-urile respective, în funcție de condițiile cerute. Continuăm să producem mobilierul clasic pentru care suntem cunoscuți, dar am început să creăm și pe stilul modern. Avem cereri de mobilier HoReCa, sunt mulți care au accesat fonduri și care trebuie să continue.”

 

 

RESETAR M este o companie cu capital sută la sută românesc, o afacere de familie inițiată, dezvoltată și susținută din pasiune pentru meserie, pentru creația și producția de mobilier.

 

 

Produsele pot fi vizualizate și achiziționate pe resetarm.ro, resetarfurniture.ro  și nobilier.com

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT