Home / Promo  / Repoziționarea permanentă este cheia succesului

Repoziționarea permanentă este cheia succesului

ARDUDANA, O AFACERE DE FAMILIE

 

Compania ARDUDANA și-a început activitatea în prelucrarea lemnului în 1958, funcționând pe atunci ca un atelier meșteșugăresc. Până în 1994 a avut mai multe forme de organizare. De 23 de ani este SC ARDUDANA SA, firmă producătoare și exportatoare de mobilă, care realizează o gamă diversificată de produse.

 

IMG-20170822-WA0041

 

Ing. Dumitru Păcurar, director general ARDUDANA: „Începutul a fost mai greu. Am preluat o societate aflată în impas financiar, într-o perioadă de criză economică. Acum suntem mulțumiți că avem o companie retehnologizată, stabilă în piață. Exportăm peste 80% din produsele pe care le realizăm. Vindem pe piețele din Germania, Anglia, Ungaria, Italia, Ucraina, Rusia. Consider că repoziționarea permanentă este cheia succesului.”

 

IMG_0763

 

Compania ARDUDANA dispune de o fabrică specializată în producția de scaune și de mese, precum și de o fabrică pentru realizarea de mobilă corp.

 

IMG_0458 IMG_0451

 

Ec. Mariana Păcurar, director economic ARDUDANA: „Avem colecții proprii de mobilă de holuri, dormitoare, sufragerii în diferite stiluri, pentru gusturi diverse. Acestea sunt produse din lemn masiv de fag, paltin, tei. Lucrăm cu meșteri valoroși, realizăm elemente complexe de sculptură în lemn, intarsie, furnire clasice și exotice, elemente curbate.”

 

ardudana.ro-Maria-Collection-White-Bedroom-Classic-Furniture1

 

 

ARDUDANA PRODUCE MOBILIER HORECA

 

Compania a proiectat și realizat produse de mobilier pentru hoteluri, recepție hotel, restaurante, baruri, cafenele, sală de protocol pentru companii, sală de evenimente, mobilier pentru spații publice, pentru grădinițe ori săli de așteptare. Dar lucrează și după proiectele clienților.

 

ardudana

 

Ing. Dumitru Păcurar, director general ARDUDANA: „Calitatea produselor noastre este rezultatul a peste 50 ani de experiență, cercetare și angajament statornic.”

 

dormitor_anabell_nuc2

 

ARDUDANA propune o gamă variată de scaune atât pentru domeniul HORECA (mobilier și scaune pentru restaurante, scaune pentru cafenele, baruri, pizzerii) cât și pentru locuințe: mobilier și scaune pentru sufragerii, bucătării.

 

foto 4 bun web_MonaLisa_Sufragerie2

 

COLECȚII NOI CU FINISAJE DEOSEBITE, LA PREȚURI COMPETITIVE

 

La BIFE-SIM 2017,  ARDUDANA vă așteaptă cu noile colecții de dormitoare, sufragerii și holuri, în stil clasic sau modern.

 

Ne găsiți în standul 26, Pavilion C2
www.ardudana.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT