Home / Industria Mobilei  / REHAU Furniture Solutions la BIFE-SIM 2021 – inovare continuă pentru confort și sănătate la tine acasă

REHAU Furniture Solutions la BIFE-SIM 2021 – inovare continuă pentru confort și sănătate la tine acasă

Divizia REHAU Furniture Solutions va fi prezentă la Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM, organizat în perioada 23-26 septembrie la Romexpo. Standul REHAU FS va prezenta soluțiile pentru mobilă pe care producătorul german le pune la dispoziția profesioniștilor, pentru sporirea confortului în fiecare locuință.

 

Prezența REHAU la ediția din acest an a BIFE-SIM va aduce în prim-plan gama RAUKANTEX, care sărbătorește o jumătate de secol de existență, în care a cunoscut numeroase evoluții, atât în materie de funcționalitate, cât și în ceea ce privește varietatea designului canturilor. De asemenea, vor fi prezentate și suprafețele RAUVISIO, cu variantele Brilliant, Noir, Crystal, dar și cu prezentarea colecției Noble Matt care a câștigat premiul Red Dot 2021, și gama de uși rulou RAUVOLET.

 

 

„Ne bucurăm că avem ocazia să participăm anul acesta la BIFE-SIM, să fim din nou alături de profesioniștii și clienții din România într-un cadru menit să scoată la iveală cele mai bune piese de mobilier, echipamente și accesorii pentru mobilă existente pe piață în prezent. Momentul este cu atât mai special, cu cât vine într-un an de sărbătoare pentru REHAU Furniture Solutions, care aniversează anul acesta 50 de ani de RAUKANTEX. În continuă evoluție, soluțiile pentru mobilier de la REHAU sunt adaptate celor mai noi cerințe în domeniu, de la sustenabilitate până la protecția sanitară în contextul COVID și sunt construite cu grijă și răbdare pentru un confort sporit”, a declarat Dan Drosu, Head of Furniture Solutions REHAU România.

 

 

Dincolo de inovarea constantă în materie de produse și soluții pentru mobilă, REHAU acordă o deosebită atenție producției sustenabile și produselor care să protejeze sănătatea utilizatorilor. Astfel, REHAU Furniture Solutions a lansat eco.protect, program care are un obiectiv clar – creșterea  continuă a utilizării materialelor și polimerilor reciclați pe o bază non-fosilă și de a reduce emisiile de CO2. Mai mult, suprafețele și canturile REHAU au fost optimizate cu ioni de argint în gama REHAU health.protect, astfel că produsele cu această etichetă fac imposibilă atașarea bacteriilor de suprafețe. Health.protect distruge peste 99% din bacterii în 24 de ore la un nivel normal de umiditate – detalii aici.

 

 

BIFE-SIM continuă seria evenimentelor la care REHAU Furniture Solutions a fost prezentă în 2021. REHAU FS a organizat anul acesta în mai multe țări din Europa un turneu denumit FurniTour în cadrul căruia s-au organizat întâlniri în orașe importante; în România acest turneu va avea loc în luna Octombrie la principalii parteneri REHAU.

 

Standul REHAU Furniture Solutions din cadrul BIFE-SIM va avea 20 mp și va fi compus din trei segmente dedicate celor mai importante produse și servicii oferite. Standul are numărul 147 și poate fi vizitat în pavilionul B2 al centrului expozițional Romexpo.

 

Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.rehau.com/ro-ro și pe www.facebook.com/romania.rehau

 

Contact: mobila.ro@rehau.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT