Home / Focus  / REHAU, 25 de ani de inovație în România

REHAU, 25 de ani de inovație în România

Idee. Proiect. Reușită. Cu REHAU, aveți peste 70 de ani de experiență în designul interior. Încă din anul 1948, furnizăm componente de mobilier clienților mulțumiți din întreaga lume – indiferent dacă sunt industrii mari sau tâmplari independenți. Prin spirit inovator, fiabilitate și calitate „Made in Germany”, astăzi un număr mare de mobilier și bucătării produse internațional sunt construite cu componente REHAU.

 

 

Indiferent dacă sunt canturi, suprafețe, usi rulou, inaltatoare sau plinte de soclu, dezvoltăm toate produsele noastre cu un scop clar în minte: combinația optimă de calitate și estetică, fără compromisuri la opțiunile de procesare. Astfel ne asigurăm că viziunile devin realități.

 

 

Avantajele REHAU :

– Peste 1800 de culori și decoruri disponibile în peste 100 000 de variante;

– Canturi potrivite pentru toate colecțiile de plăci și laminate de la toti producătorii de top;

– Livrare în 24 h oriunde în țară;

– Asistență permanentă pentru suport tehnic, suport Comenzi și livrari;

– Orice dimensiune, orice cantitate, orice lungime – livrare la m sau rolă;

– Cu ajutorul Ghidului de Design puteți comanda acum mostre de cant gratuit selectând producătorul, placa sau decorul REHAU. Selectați dimensiunea dorită si introduceți numărul mostrelor.

– Portal clienți unde comanda poate fi plasată ușor on-line, acces la istoricul comenzilor și la disponibilitatea produselor în timp real

 

 

Canturile REHAU sunt competența noastră principală în sectorul mobilierului și simbolizează ceea ce clienții și partenerii noștri apreciază despre noi: fiabilitate, flexibilitate și spirit inovator. Datorită acestor principii, numeroși tâmplari și designeri de interior din toată lumea se bazează pe REHAU și RAUKANTEX.

 

Soluțiile REHAU brevetate, cum ar fi cantul laser RAUKANTEX pro au definit standardele de calitate care sunt măsura tuturor lucrurilor în aplicarea în bucătării și băi.

 

RAUKANTEX pure – Cant clasic cu primer disponibil ca de obicei în toate dimensiunile și decorurile.

 

RAUKANTEX plus – Trecerea la îmbinarea fără rosturi – Un adeziv asortat, aplicat în prealabil pe partea din spate asigură o îmbinare optică fără rosturi pe componentă.

 

RAUKANTEX pro laser– Permanent fără rosturi – Cu stratul polimeric funcțional 100%, puteți realiza îmbinarea cu zero rosturi fără compromisuri.

 

 

Canturile RAUKANTEX pentru mobilier și design interior creativ variază de la un aspect simplu și decorativ, până la canturi de sticlă și metal, canturi translucide și canturi 3D. Aici aveți la dispoziție atât canturile clasice pentru aderență, cât și canturile fără rosturi de îmbinare.

 

 

Inovatorul configurator de usi rulou REHAU deschide o varietate de opțiuni de design creativ. Configurați ușile rulou pentru dulap pentru bucătării, băi, birouri sau spații de locuit individual în direcție orizontală și verticală de rulare sau seturi de bucătărie gata de instalat în dimensiuni grilă in doar 7 pasi simpli.

 

 

REHAU a împlinit 25 de ani de inovație în România

 

REHAU, lider internațional în domeniul soluțiilor bazate pe polimeri în Construcții, Automotive și Industrie, a sărbătorit pe 25 septembrie un sfert de secol de performanță și inovație pe piața din România.

 

Cu această ocazie, REHAU România lansează campania “REHAU sărbătorește și dorințe împlinește”, al cărei scop este de a oferi un ajutor românilor care doresc să folosească produsele REHAU în cadrul proiectelor lor – clădire nouă sau reamenajare. În cadrul acestei campanii, persoanele care își înscriu pe site detaliile despre proiectul de upgrade al casei, incluzând produse REHAU  (www.rehau.ro/25ani)  până la data de 30 noiembrie 2020 pot câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 90 de vouchere în valoare de 250 de lei.

 

În cei 25 de ani de când compania este prezentă pe piața din România, REHAU a reușit să își consolideze și să își mențină poziția de lider, datorită structurii logistice bine pusă la punct, dar și prin capacitatea de muncă și implicarea fiecărui angajat și partener în parte. Mulțumită acestora, au fost implementate soluții inovatoare de sistem în domeniul construcțiilor, precum înlocuirea materialelor convenționale cu polimeri mai eficienți.

 

REHAU se află în topul celor 50 de companii la nivel global care își concentrează în mod constant atenția către creșterea sustenabilă și eficientizarea resurselor energetice, implicarea companiei vizând drept rezultat îmbunătățirea calității vieții generațiilor viitoare. În peste 170 de locații în toată lumea, cu peste 20.000 de angajați si 41 de fabrici, REHAU și-a păstrat standardele înalte și a investit resurse importante în dezvoltarea de soluții care să protejeze mediul înconjurător. Astfel, compania aderă la principiile așa-numitei economii circulare, mare parte din plasticul utilizat în procesul de producție fiind reutilizat. Acest proces de reciclare se traduce prin emisii de dioxid de carbon reduse cu până la 88%.

 

Proiectată ca o afacere de familie, REHAU este și va rămâne o companie independentă, ale cărei eforturi se vor concentra și în viitor asupra domeniilor și conceptelor precum energiile regenerabile, gestionarea apei, mobilitate și future living.

 

 

REHAU POLYMER SRL

Şos. de Centură Nr.14-16, 077180 Tunari

Jud. Ilfov, Romania

tel. 0740201023

mail: mobila.ro@rehau.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT