Home / Design  / Regallis, minunata lume a mobilierului de artă

Regallis, minunata lume a mobilierului de artă

Flaviu Meghișan, director general NORD SIMEX: „Noi creăm și producem mobilier clasic din lemn masiv cu ornamentație bogată, destinat unei categorii de clienți cu venituri peste medie, prin intermediul brandului REGALLIS, cu care ne-am consacrat. Observăm că, în ultimii ani, cererea de mobilier sculptat cu un înalt grad de prelucrare și finisare este pe un trend ascendent și în România. Iar asta ne bucură, mai ales acum, când pe principala piață internațională consumatoare a modelelor noastre se înregistrează un regres al cererii, din cauza conjuncturilor geopolitice, total nefavorabile mediului de afaceri. Aici ne referim la Federația Rusă, Ucraina, în general spațiul fostelor țări CSI.”

THE CLASIC NEW BEGGINING

De curând, NORD SIMEX produce și mobilier din panou masiv din lemn de stejar (pentru piața Americii), respectiv mobilier din panouri furniruite și lemn masiv pentru piața europeană, în general cu design modernist – cubist.

Flaviu Meghișan, director general NORD SIMEX: „Începând cu anul 2015, am fost nevoiți să luăm în calcul accederea spre piața vestică de mobilier. Aici creativitatea noastră nu prea mai poate fi pusă în valoare, deoarece clienții vin cu propriile creații, cu accente de modernism. Încercăm să fim cât mai flexibili, însă cu respectarea standardului pe care l-am impus. Încercăm să păstram în termeni optimi afacerea noastră, prin abordarea în fluxul de producție atât a mobilierului clasic, cât și a mobilierului contemporan modernist.”

INTERES PENTRU PIAȚA ROMÂNEASCĂ

Compania NORD SIMEX este interesată de piața românească, însă nu în scopul vânzării cu amănuntul a produselor de mobilier pe care le produce. Politica firmei prevede mobilarea unor proprietăți, realizarea de piese de mobilier personalizate, pentru fiecare client în parte.

Flaviu Meghișan, director general NORD SIMEX: „Genul nostru de mobilier are nevoie de multă inspirație în consilierea clientului. Din acest motiv nu căutăm neapărat o impunere pe piața românească, ci mai degrabă încercăm ca, prin clienții cărora le-am mobilat proprietățile, să putem fi recomandați. Noi suntem producători. Mergem spre personalizarea mobilierului. Anul trecut am avut parte de o astfel de clientelă, cu proiecte de mobilare a unor proprietăți importante, ceea ce a contat mult pentru activitatea noastră pe plan intern.”

RETEHNOLOGIZARE ȘI IMPUNERE PE PIAȚA HOTELIERĂ SUNT PLANURILE NORD SIMEX PENTRU ACEST AN

Anul 2017 a debutat sub auspicii mult mai bune față de 2016. Prioritatea o reprezintă piețele de desfacere externe, și, cu precădere, dezvoltarea de programe de fabricație dedicate pieței vestice.

Flaviu Meghișan, director general NORD SIMEX: „Încă de anul trecut am început dotarea companiei cu echipamente tehnologice performante, pe operațiunile de prelucrare primară a materialului. Suntem în plin proces de punere în funcțiune de noi capacități de uscare a lemnului și reamplasări de flux tehnologic. De asemenea, în acest an abordăm cu fermitate piața mobilierului destinat industriei hoteliere, atât în țară cât și în străinătate. Din păcate entuziasmul cu care se abordează noile idei de dezvoltare este ușor estompat de evoluția legislativului și executivului politic din România. Predictibilitatea de care am avea atâta nevoie în realizarea obiectivelor noastre nu există, în momentul în care sunt impuse creșteri salariale (fără temei economic justificat), creșteri de prețuri la achiziționarea lemnului sau – mai mult – nu avem perspectiva participărilor la principalele manifestări expoziționale de profil din străinătate, unde putem proba creativitatea, experiența și competitivitatea produselor românești. Luând în considerare tot spectrul politic și social actual, nu ne permitem să ne propunem obiective foarte îndrăznețe, doar menținerea și funcționarea echilibrată a business-ului nostru.”

 

Nord Simex Camera de zi Regallis Nord Simex Dormitor Leonardo Nord Simex Dormitor Mara Bella Nord Simex Dormitor Regallis Nord Simex Dormitor Sophia gold Nord Simex Hol Mara Bella (aa) Nord Simex Hol Tamara Nord Simex Plasma Leonardo Nord Simex Plasma Sophia gold Nord Simex Sufragerie Mara Bella Nord Simex Sufragerie Regallis Silver

www.regallis.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT