Home / Industria Mobilei  / RAUVISIO – Echilibrul perfect între design și funcționalitate pentru familiile cu copii

RAUVISIO – Echilibrul perfect între design și funcționalitate pentru familiile cu copii

Alegerea mobilierului potrivit locuinței noastre  poate fi o lungă călătorie presărată cu o multitudine de provocări. Căutăm piesele care să ne definească propriul stil și care să arate la fel ca în prima zi chiar și peste 10 ani. Ne adaptăm locuința în funcție de particularitățile familiei noastre și de spațiul de care dispunem. O categorie specială o reprezintă familiile cu copii, a căror viață este deseori „pusă la încercare de năzdrăvăniile celor mici.

 

RAUVISIO, soluția ideală pentru familiile cu copii

Copiii sunt mereu plini de energie și caută zilnic noi moduri de joacă. De cele mai multe ori, mobila poate avea de suferit. Fronturile REHAU protejează mobila de năzbâtiile celor mici, de exemplu în cazul contactului cu lichide.

Mai mult decât atât, RAUVISIO Crystal oferă celor mici posibilitatea de a-și pune la încercare latura artistică deoarece în funcție de suprafața aleasă se permite scrierea cu marker de tablă sau cu cretă, transformând mobila din bucătărie dintr-o simplă piesă de mobilier, într-un bloc de desen pentru copii, sau poate chiar o listă de cumpărături pentru adulți.

De asemenea, zgârieturile și murdăria vor rămâne doar o amintire, deoarece fronturile au o rezistență mare la zgârieturi și se curăță foarte ușor.

 

Proprietățile fronturilor de mobilă RAUVISIO

Fronturile laminate RAUVISIO dispun de numeroase avantaje. Pe lângă finisajul deosebit de elegant pe care îl oferă mobilierului tău, acestea sunt:

  • Ușor de curățat
  • Antibacteriene
  • Anti-amprentă & Soft Touch
  • Au rezistență ridicată la căldură și umiditate
  • Au rezistență ridicată la zgârieturi & micro-zgârieturi
  • Dispun de reflexie redusă a luminii chiar și la un unghi plat
  • Pot fi scrise cu markere de tablă pe suprafețe cu luciu ridicat sau cu creta pe cele mate

 

REHAU aduce casei tale un plus de unicitate

Fronturile din gama REHAU îmbracă piesele de mobilier și oferă un aspect plăcut, plin de eleganță. În funcție de preferințe, REHAU pune la dispoziția clienților săi mai multe opțiuni:  RAUVISIO Noir, care combină eleganța cu măiestria și surprinde fațetele stilului de viață cosmopolit. Are un finsaj mat și mătăsos, care creează echilibrul perfect între design și funcționalitate. RAUVISIO Crystal, care oferă pieselor de mobilier un plus de eleganță prin asemănarea sa cu sticla reală și RAUVISIO brilliant, care se regăsește în tendințele actuale în designul mobilierului și designul interior.

 

 

RAUVISIO, potrivite pentru orice stil de design interior

Datorită gamei vaste de culori, fronturile RAUVISIO se potrivesc oricărui stil de design interior. Pentru persoanele care optează pentru un design clasic, RAUVISIO Noir și RAUVISIO Brilliant sunt opțiunile ideale datorită paletei de culori în nuanțe neutre. Pentru un design mai sofisticat, RAUVISIO Crystal aduce un plus de extravaganță prin opțiunile sale Crystal Mirror, Crystal Magnetic sau Crystal Vario, care pune la dispoziția clienților culori vibrante printre care și galben muștar, verde mușchi sau roșu ruginit.

 

Materialele inovatoare RAUVISIO combină funcționalitatea cu longevitatea extremă și posibilitățile infinite de proiectare. Indiferent dacă sunt fronturi de mobilier pentru bucătărie, baie, living sau aplicații interioare în birouri, restaurante și magazine – suprafețele polimerice REHAU vă garantează crearea de locuri preferate.

 

Detalii aici: www.rehau.com/ro-ro/amenajariinterioare

 

Articole despre REHAU, AICI

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT