Home / Promo  / RAUVISIO Crystal, inovația de la REHAU care aduce elementul inedit în fiecare încăpere

RAUVISIO Crystal, inovația de la REHAU care aduce elementul inedit în fiecare încăpere

RAUVISIO Crystal îți luminează casa

Lumina este unul dintre elementele definitorii design-ului și conferă senzații și experiențe unice în orice proiect de amenajare, fie că vorbim de un dormitor sau de altă încăpere a locuinței. O casă luminată este o casă primitoare, iar noi la REHAU oferim clienților cele mai bune opțiuni pentru designul pe care doresc să-l adopte.

Atunci când vorbim despre design interior, REHAU reușește de fiecare dată să anticipeze tendințele și necesitățile pieței, venind în sprijinul clienților săi cu soluții ce integrează noile standarde privind durabilitatea, eficiența și estetica modernă. La REHAU ne folosim de cele mai noi tehnologii pentru a produce produse moderne, calitative, care să reziste în timp și să transforme casa fiecărui client într-un loc de vis.

 

În acest an REHAU își consolidează poziția de trend-setter cu redefinirea colecțiilor pentru gama de laminate de sticlă RAUVISIO Crystal. În viitor, colecția Pure va conține decoruri atemporale și simple. Colecția Strong va prezenta decoruri vibrante. Colecția Dynamic va cuprinde o gamă standard de culori puternice de accentuare.

 

Colecția RAUVISIO Crystal este pusă la dispoziția celor care se află în căutarea inovației și elementelor inedite în materie de design interior. Anul acesta REHAU adaugă un efect elegant de profunzime la clasicul efect vizual de sticlă al RAUVISIO Crystal pentru a crea o nouă opțiune interesantă: aspectul metalic subtil strălucitor. În funcție de tipul luminii care lovește suprafața, frumusețea luciului profund iese la suprafață, cufundând camera într-o atmosferă unică. Noua colecție Crystal Deep conferă o nouă dimensiune de profunzime finisajelor mate ale suprafețelor, iar laminatul de sticlă RAUVISIO deschide noi posibilități de amenajare interioară.

 

Cunoscut și sub denumirea de „sticla tâmplarului”, RAUVISIO Crystal combină aspectul clasic al plăcilor de sticlă cu proprietățile remarcabile ale laminatului de sticlă atât în prelucrare, cât și în utilizare. Colecția RAUVISIO Crystal Deep poate fi prelucrată și folosind tâmplărie convențională, ceea ce înseamnă libertate absolută de exprimare pentru designerii de interior.

În situațiile de zi cu zi, materialul impresionează utilizatorii prin numeroase calități.

  • mult mai rezistentă la rupere
  • semnificativ mai ușoară decât sticla normală
  • mult mai rezistentă la zgârieturi
  • mai ușor de curățat
  • poate fi scrisă cu marker de tablă
  • Soft-Touch

 

RAUVISIO Crystal poate fi procesat prin mai multe efecte: poate fi modelat, frezat și îndoit. Mai mult decât atât, plăcilor le poate fi adăugată cu ușurință iluminarea de fundal.

 

Cu laminatul de sticlă conceput de REHAU clienții au posibilitatea de a crea scenarii de lumină creative pentru logo-uri sau pictograme cu ajutorul frezării în relief a suprafeței. Astfel, RAUVISIO Crystal nu este potrivit doar pentru propria locuință, ci este o opțiune chiar și pentru zone comerciale – restaurante sau cafenele.

 

Acest tip de suprafață oferă libertate artistică, maximizând potențialul pe care îl oferă lumina în privința finisajelor de interior și creând un design special, potrivit casei tale. Prin folosirea RAUVISIO Crystal, lumina este dispersată în interiorul încăperii și se poate obține un efect de spațiu mărit creat de lumina ce se reflectă pe finisajele pereților. La rândul lor, întrerupătoarele devin simboluri luminoase integrate în suprafață datorită tehnologiei de operare poziționată în spatele suprafeței și oferă un aspect modern locuinței tale. Vezi AICI mai multe detalii.

 

 

Mai mult decât atât, plăcile din colecția Crystal sunt opțiunea ideală pentru renovarea inteligentă. Oglinda RAUVISIO Crystal este alternativa REHAU pentru oglinzile convenționale și oferă un aspect modern, luminând cu ajutorul opțiunii de integrare a luminii prin frezare. Materialul poate fi prelucrat direct pe șantier folosind unelte convenționale de tâmplarie, fără să existe riscul de spargere a oglinzilor. Astfel, poți obține cu ușurință oglinda de machiaj mult visată.

 

În materie de canturi, REHAU pune la dispoziție clienților RAUKANTEX lite si RAUKANTEX fosforescent, gama special concepută pentru a ilumina piesele de mobilier. Cu ajutorul canturilor RAUKANTEX lite, REHAU combină aspectul unic de sticlă reală cu caracteristicile pozitive ale materialelor polimerice lăsând lumina să treacă prin straturile translucente. Canturile fosforescente sunt concepute în așa fel încât stochează atât lumina naturală, cât și cea artificială, furnizând ulterior lumină în momentul detectării lipsei acesteia.

 

Adu lumină casei tale cu REHAU Crystal Collection și bucură-te de o atmosferă relaxantă în propria cameră! Inovațiile REHAU te ajută să aduci casei tale modernitatea pe care o cauți, creând un design elegant prin elementele ce integrează artistic și funcțional lumina.

 

Contact:

www.rehau.com/ro-ro/amenajariinterioare

mobila.ro@rehau.com

 

Articole despre REHAU, AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT