Home / Design  / RAMY FISCHLER – designerul anului la MAISON & OBJET

RAMY FISCHLER – designerul anului la MAISON & OBJET

Ramy Fischler a preluat titlul de designer al anului la ediția din septembrie 2018 a Salonului Maison & Objet, după Cecilie Manz, al cărei nume a ocupat această poziție în primele luni ale acestui an.

 

 

 

O adevărată surpriză pentru designerul belgian, care nu mai trebuie să-și dovedească altfel valoarea. Ramy Fischler este mereu în vogă, de când a absolvit ENSCI (Școala Națională Superioară de Creație industrială de la Paris). După ce și-a croit drumul alături de Patrick Jouin, în 2011 și-a creat propriul studio de design, Studio RF, și a continuat proiectele pe care le vede ca pe niște „probleme frumoase de rezolvat”.

 

 

Cu scenografia contemporană la Opera Comică, proiectarea sediul Twitter din Franța sau elaborarea proiectului unui restaurant social, putem spune că Ramy Fischler nu își refuză nimic. Se inspiră din cinematografie, atât pentru realizări concrete, cât și pentru cele conceptuale. Precum un regizor în timpul filmărilor, designerul Fischler vede mai mult decât obiect și spațiu, pentru a spune povestiri fictive „dincolo de frontierele designului clasic”.

 

 

La Maison & Objet din septembrie 2018, Ramy Fischler a prezentat diferitele proiecte și realizări ale studioului său care s-au desfășurat în jurul tematicii „opera de mâine”.

 

Surse: rfstudio.fr  & cotemaison.fr

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT