Home / Industria Mobilei  / Rămânem optimiști și continuăm să lucrăm

Rămânem optimiști și continuăm să lucrăm

Compania RONEX PRODUCȚIE nu și-a întrerupt activitatea, dar a luat măsuri stricte pentru continuarea producției în condiții de siguranță pentru angajați.

 

Ing. Rodica Sfâca, director general și proprietar RONEX PRODUCȚIE, membru în Consiliul Director APMR: „Deși este greu să faci producție în condiții de pandemie, când prioritățile parcă sunt altele și toate se amplifică, am ales această variantă. În primul rând, pentru că aceasta a fost voința comună a managementului și a angajaților. I-am consultat înainte de a lua decizia și au preferat să nu intre în șomaj. Toți au susținut faptul că sunt de acord să-și continue activitatea, știind că avem comenzi și deci avem de lucru. Din fericire, avem un portofoliu de clienți, dar și comenzi care ne permit această continuitate. Am luat măsuri foarte clare legate de protecția angajaților. În fabrică, muncitorii noștri erau dotați și înainte cu echipament corespunzător, adică salopete și bocanci, ochelari și căști audio, precum și măști de protecție speciale, și aici mă refer mai ales la cei din sectorul de prelucrare mașini și finisaj. În actualele condiții însă, am generalizat purtarea măștilor și mănușilor la toate secțiile și la toate sectoarele de activitate, asta însemnând și în zonele unde nu era obligatoriu, cum ar fi sectorul de montaj. Chiar și persoanele care fac parte din management și controlează desfășurarea procesului de producție poartă echipament de protecție. De asemenea, le-am asigurat angajaților măști pe care să le poarte și în afara orelor de producție.”

 

 

RONEX PRODUCȚIE este o companie care a abordat o nișă specială, aceea a producției de piese de mobilier unice, personalizate, de creare de colecții cu design deosebit. De aceea, în perioada de lockdown, compania nu doar a onorat comenzile deja existente, dar a avut și solicitări noi.

 

 

Ing. Rodica Sfâca, director general și proprietar RONEX PRODUCȚIE, membru în Consiliul Director APMR: „În această perioadă am luat comenzi online și am ținut legătura cu clienții noștri. Deși am limitat vizitele la showroom, unde clienții puteau viziona, verifica și testa piesele de mobilier din programele noastre, comenzile au continuat să sosească nu numai din București, dar și din țară. Este adevărat că ni s-au adresat mai multe întrebări decât de obicei, că se cer mai multe detalii, dar eu consider asta firesc, în condițiile în care nu poți vedea fizic produsul de mobilier. La acest moment pot aprecia că între cifra înregistrată la vânzări în acest an comparativ cu anul trecut diferența ar fi foarte mică, de câteva procente. Ceea ce ne face să fim încrezători. Așa cum știm cu toții în industria de prelucrare a lemnului și mai ales în cea de mobilier unda de șoc apare ceva mai târziu, dar rămânem pozitivi. Încercăm să fim și noi atenți la cheltuielile pe care le facem, dar având în vedere că este o perioadă de achiziționare de noi cantități de materie primă lemnoasă, lucrul acesta trebuie să se întâmple în continuare, nu amânăm, așa încât reușim să-i sprijinim și pe furnizorii de cherestea, în principal, care evident că au nevoie să-și asigure o continuitate în procesul de producție. La fel și pentru furnizorii de materiale tehnologice. Este un întreg lanț în care fiecare verigă contează și cred că trebuie să asigurăm continuitatea acestui lanț și să co-existăm în condiții aproape normale.”

 

RONEX PRODUCȚIE este una dintre fabricile autohtone care, prin producția de mobilier din lemn masiv cu multiple accente de natural, răspunde necesităților actuale și să se înscrie pe linia trendurilor moderne. Mobilierul conține numeroase elemente cu aspect nemodificat al lemnului, în care coaja poate fi prezentă atât pe canturile blaturilor de mese și birouri, cât și pe ușile și sertarele care intră în componența mobilierului de living, dining, birou și chiar dormitor.

 

Reinterpretări ale unor forme vintage, dar și realizarea de finisaje subtile, plasează mobilierul RONEX în zona de modernitate și stil. Programele sunt apreciate  de clienți de toate vârstele, dar mai ales de tineri dornici să se înconjoare de elemente de mobilier în care naturalul și funcționalul să se îmbine cât mai firesc și plăcut.

 

 

Cum arată produsele companiei puteți vedea @ ronexprod.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT