Home / Promo  / QUADRA a avut succes la târgul de la București

QUADRA a avut succes la târgul de la București

Diana Bobu, manager vânzări QUADRA: „Noi ne-am bucurat că am participat la BIFE – SIM și ne dorim în continuare să ne focusăm pe piața internă. Am avut tendința la un moment dat să mergem foarte mult spre export, însă acum ne gândim să atacăm piața internă cu produse adecvate în special de tapițerie. Toată producția este realizată în fabrica noastră, de la cea mai simplă ramă de scaun până la canapele complicate facem totul aici și asta ne conferă și multă flexibilitate. Putem să răspundem unor cerințe variate ale clienților. Am fost vizitați de reprezentanții unor firme, mai puțin de persoane fizice, dar asta este de înțeles și poate că este mai bine pentru noi, deoarece ne-am concentrat pe afacere și nu pe vânzare directă. În schimb au fost reprezentanții unor firme din străinătate, care încearcă să vină către Estul Europei pentru a găsi furnizori în locul celor din Orientul Îndepărtat. Am avut vizitatori din Marea Britanie, Grecia și Belgia.”

 

Pe la standul QUADRA au trecut mulți retaileri, care doresc să promoveze și să comercializeze produsele realizate de această companie.

 

„Noi am avut destul de mulți colaboratori, revânzători, adică magazine care comercializează produsele noastre atât în spațiile tradiționale cât și online, iar acum am refăcut legăturile cu aceste firme și am găsit și clienți noi care doresc să revândă produsele noastre”, ne-a explicat Diana Bobu.

 

QUADRA are ca obiect principal de activitate fabricarea și comercializarea produselor de mobilier din lemn, tapițerie si decorațiuni.

 

 

Mai multe detalii despre produse pe furniture-by-quadra.com

facebook.com/furniture.by.quadra

 

Mai multe articole despre QUADRA, AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT