Home / Interviuri  / PUSH TO OPEN SILENT, în premieră la BIFE-SIM 2017

PUSH TO OPEN SILENT, în premieră la BIFE-SIM 2017

HETTICH a prezentat în premieră la BIFE-SIM 2017 o gamă nouă de produse pentru sertare și pentru uși culisante, denumit PUSH TO OPEN SILENT.

 

Hettich_BIFE_SIM_2017 Hettich_BIFE_SIM_2017_c

 

Alexandru Creangă, head of representative office HETTICH: „Tendința este de mobilier fără mânere și atunci am creat sisteme noi mecanice sau electromecanice care permit deschiderea sertarelor sau a ușilor culisate, doar prin atingere.”

 

Hettich_BIFE_SIM_2017_a

 

Publicul de la BIFE-SIM 2017 a primit bine propunerile HETTICH

 

Alexandru Creangă, head of representative office HETTICH: „Clienții sunt foarte încântați, mai ales de sistemul de uși culisante. Sunt foarte entuziasmați de feronerie, pentru că soluțiile sunt Premium, dar sunt și la preturi accesibile și atunci se întâlnesc foarte bine cererea cu oferta.”

 

 

HETTICH are specialiști care oferă consiliere product-managerilor

 

Clienții principali ai HETTICH sunt producătorii de mobilă. De aceea, compania le pune la dispoziție toate informațiile legate de noile descoperiri în domeniul accesoriilor: tendințe, review-uri după târguri mari internaționale, studii pe care specialiștii HETTICH le fac, sondaje de opinie.  De asemenea, HETTICH organizează expoziții proprii și training-uri de prezentare a noilor produse, pentru a transfera know-how către producătorii români si către publicul din România.

 

Hettich_BIFE_SIM_2017_d Hettich_BIFE_SIM_2017_e Hettich_BIFE_SIM_2017_f

 

HETTICH A fost premiat la INTERZUM 2017 pentru produsul COMFORT SWING.

 

Mai multe informații despre noutățile prezentate de HETTICH găsiți pe hettich.com/ro_RO

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT