Home / Interviuri  / PURE HOME COLLECTIONS A AVUT MARE SUCCES LA PUBLICUL VIZITATOR DE LA ICFF

PURE HOME COLLECTIONS A AVUT MARE SUCCES LA PUBLICUL VIZITATOR DE LA ICFF

Standul PURE HOME COLLECTION de la ICFF NYC a fost tot timpul plin de vizitatori. Reprezentanții companiei la această expoziție au stat de vorbă cu arhitecți, designeri și distribuitori din Statele Unite ale Americii, dar și din Portugalia, Polonia, Mexic, Peru, Canada și Danemarca.

 

Tilla Ferenczi, logistic & planning manager PURE HOME COLLECTIONS: „Ne-am prezentat cu colecția nouă din 2019, cu produsele noastre de bază. Cel mai mult am fost apreciați pentru finisarea excelentă a produselor, pentru calitate, dar și pentru varietate. Scaunele PURE se pot face cu foarte multe tipuri de rame, de cusături, în 21 de culori lucioase sau mate, din piele, pluș, catifea.”

 

Pentru ediția de anul viitor, PURE HOME COLLECTIONS are o singură cerere: un spațiu și mai mare de expunere pentru multitudinea de produse pe care le fabrică și dorește să le  comercializeze și pe piața americană, nu doar în Europa.

 

Tilla Ferenczi, logistic & planning manager PURE HOME COLLECTIONS: „Prin participarea la acest târg vrem să arătăm că avem posibilitatea de livrare și în America și că putem produce și distribui chiar și pentru fiecare client în parte. Sunt clienți care doresc doar câteva bucăți, iar alții care vor să aibă pe stoc, să expună și să comercializeze în showroom-urile proprii.”

 

 

Citeste si: 10 PENTRU ROMÂNIA LA ICFF NEW YORK 2019

 

 

 

 

Review overview

POST A COMMENT