Home / Industria Mobilei  / Provocarea lansată de EET pe piața românească

Provocarea lansată de EET pe piața românească

Compania EET oferă sub acest brand 13 routere CNC, 7 utilaje de aplicat cant, 3 mașini CNC de nesting și 1 circular de tăiat în pachet. Toate  acestea au fost concepute pentru un singur obiectiv, calitate înaltă la un preț avantajos!

Acestea au la bază 28 de ani de experiență în comercializarea și instalarea de utilaje din segmentul premium. Combinația dintre deservire ușoară, nivel de echipare înalt și service eficient garantează succesul în exploatarea acestora.

 

 

Toate routerele, începând de la cel mai mic model, sunt dotate cu pompe de vacuum de la producătorul german Becker, capete de frezare de la producătorul italian de top HSD și componente Siemens, Schneider de la alți producători internaționali apreciați.

 

 

De la o suprafață de lucru de 2500 x 1300 până la 6000 x 2100, am creat diferite pachete orientate în funcție de performanță. Highlight-uri precum masa cu vacuum fac diferența dintre varianta Power și Standard.

 

La mașinile de aplicat cant, întreaga linie este echipată cu prefrezare, rotunjire la colțuri și agregat de nutuire. De la cel mai mic model, utilajele oferă reglaj motoric al podului de presare, viteză de avans de până la 20 m/min și deservire simplă prin pupitru touchscreen deja în varianta standard. Cel mai mic model cu 8 agregate îl putem oferi de la prețul de 11.900 de euro.

 

 

Circularele de tăiat în pachet pot procesa dimensiuni de până la 3100 x 3200 mm cu motor principal de 15kW la o ieșire a lamei de 100mm.

 

Dotări precum pretăietor cu motor separat, 3 mese cu pernă de aer și software de optimizare complet rotunjesc pachetul oferit.

 

EET oferă un raport calitate/ preț excelent la doar 48.900 de euro

 

Despre EET

Companie româno-germană, cu sediul în Târgu Mureș, înființată în 1993, specializată în utilaje de prelucrare a lemnului și PAL pentru industria mobilei, linii pentru energie regenerabilă (peleți și brichete) și scule electrice, care oferă asistență completă clienților, de la asistență pentru vânzări la punerea în funcțiune și service pentru mărci internaționale: HOLZ-HER, MARTIN, Gannomat, HolzProfi, KÜNDIG, BZT, InfoTec, Venjakob, Löwer, KAHL, LAMELLO, neutech.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT