Home / Design  / Propunerea DZNR Design Studio pentru realizarea standului național: expunere egală pentru toți participanții, prezență cu o imagine unitară a României

Propunerea DZNR Design Studio pentru realizarea standului național: expunere egală pentru toți participanții, prezență cu o imagine unitară a României

În Adunarea Generală a Asociației Producătorilor de Mobilă din România, de la data de 25 aprilie, președintele APMR, Aurica Sereny, l-a invitat pe designerul Mihnea Ghilduș să-și prezinte viziunea pentru realizarea standului național al României. Proiectul DZNR va fi trimis spre consultare către toți producătorii de mobilă, membri APMR.

 

Argumentele DIZAINĂR

 

Toți expozanții vor avea aceeași expunere 

 

Firmele participante sunt amplasate în zone mai bune sau mai puțin bune ale standurilor și, de obicei, trebuie construit un culoar interior pe care se plimbă doar unii dintre vizitatori. În acest fel, unele dintre firmele participante par mereu favorizate sau defavorizate de poziția în cadrul standului pavilion. Prin varianta propusă de DZNR, vizitatorii, odată intrați în stand, vor parcurge întreaga expoziție a României și toate firmele expozante vor avea aceeași vizibilitate.

 

 

Casa mobilierului românesc 

 

Interiorul standului pavilion devine o casă a mobilierului românesc. Fiecare cameră va avea altă amenajare, specifică brandului care expune.

 

 

Prezență cu o imagine unitară a României 

 

Exteriorul arată foarte clar cine este țara care expune. Fațada comună pentru toate firmele creează această unitate.

 

 

nză în loc de lemn 

 

Exteriorul standului va fi realizat din pânză semitransparentă. În acest fel, amenajările expozanților pot fi văzute și din exterior, dar nu se va putea intra decât prin intrările oficiale, lucru ce atrage și reține mai mult timp vizitatorii în stand. În același timp, prin această dispunere se asigură un traseu al vizitatorilor ușor de controlat și care acoperă întreg pavilionul României.

 

 

Conducerea APMR consideră că varianta propusă de DZNR aduce o imagine foarte bună pavilionului României, permite accesul facil al vizitatorilor în toate standurile individuale și necesită costuri de producție mai mici.

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT