Home / Design  / Proiecte inedite și evenimente la BIFE-SIM 2019

Proiecte inedite și evenimente la BIFE-SIM 2019

Apartamentul #better este noutatea ediției 2019 a BIFE – SIM.

 

Proiectul a apărut din dorința de a informa publicul cu privire la un apartament corect din punct de vedere al suprafeței optime și al dispunerii pieselor de mobilier. Acesta conține atât latura educativă/informativă (finanțare, contracte, creditare), cât și prezentarea practică a unui apartament bine amenajat din punct de vedere al suprafeței, accesului și dispunerii pieselor de mobilier. Proiectul este realizat în colaborare cu Asociația #better.

 

 

Apartamentul #better va avea 100 mp interior (spațiu de locuit), cu 2 laturi libere în Pavilionul B2 și 50 mp exterior (zona utilități, parcare). Camerele vor fi delimitate printr-o grafică la nivelul solului, care va direcționa vizitatorul pe un circuit prestabilit.

 

Amenajarea fiecărei camere va fi realizată cu mobilier de la firmele expozante care vor fi partenere ale proiectului, în baza unui pachet preferențial.

 

 

Concursul Național de Design de Mobilier, etapa PROTOTIP

 

Jurizarea și premierea celor mai interesante produse realizate de concurenții ediției 2019 vor avea loc în timpul Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii, BIFE-SIM 2019.

 

Prototipurile prezentate în Concurs vor fi expuse publicului într-un stand special amenajat în cadrul expoziției. Evenimentul este organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România în parteneriat cu  ROMEXPO, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București – Facultatea de Arhitectură de Interior, Universitatea „Transilvania” Brașov – Facultatea de Ingineria Lemnului și Ordinul Arhitecților din România (OAR) – Filiala București.

 

Conferința de Design 2019, organizată de ROMEXPO in parteneriat cu DIZAINĂR si REVISTA ATELIERUL, va avea loc la data de 14 septembrie.

 

Sunt așteptați aproximativ 100 de participanți. Vor fi 3 paneluri de discuție pe următoarele teme: Utilizarea și optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea și optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii.

 

BIFE-SIM, expoziția reprezentativă pentru industria mobilei din România

 

Evenimentul se va desfășura în perioada 12-15 septembrie, în Pavilioanele B1 si B2, cele mai noi spații de expunere de la ROMEXPO. Acestea dispun de o suprafață totală de 30.000 mp, interior si exterior, devenind locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

 

Pentru promovarea BIFE-SIM 2019, ROMEXPO face o campanie media complexă cu acoperire națională și internațională.

 

Asociația Producătorilor de Mobilă din România a trimis invitații către birourile comerciale ale României din străinătate, a promovat BIFE-SIM la târgurile internaționale la care a participat cu stand național și a adresat invitații tuturor firmelor pe care le are în baza de date creată cu ocazia participării la târguri. De asemenea, Asociația contribuie la promovarea evenimentului prin intermediul Revistei MOBILA print și online, care este partener media principal BIFE-SIM.

 

Evenimentul este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie din România.

 

 

 

Review overview
1 COMMENT
  • Revista Atelierul iunie 30, 2019

    Salut,

    Conferinta de Design este co-organizata, si anul acesta, si de Revista Atelierul, ar fi extraordinar daca ati putea updata informatia.
    Multumim frumos si va asteptam cu drag la conferinta!

POST A COMMENT