Home / Decoratiuni  / Prognoza Sherwin-Williams: COLORMIX 2023

Prognoza Sherwin-Williams: COLORMIX 2023

Prognoza Sherwin-Williams pentru anul 2023 celebrează regenerarea, creativitatea și bucuria de neegalat, printr-o serie de palete cromatice oportune.

 

Tendințele emergente în materie de vopsele sunt adesea folosite ca o perspectivă asupra problemelor actuale ale lumii, iar Previziunile Colormix ale lui Sherwin-Williams pentru 2023 urmează cu siguranță exemplul. Noua lor colecție, numită TERRA, este o predicție a paletelor cromatice inspirate de conexiunea naturală a oamenilor cu spațiile lor, toate acestea atingând cele mai importante preocupări, stări de spirit și dorințe. Centrul din Cleveland efectuează anual cercetări ample despre toți factorii umani care pot modela tendințele viitoare ale culorilor, de la schimbările climatice la sănătatea mintală. Aceste subiecte de trend sunt, apoi, traduse în culori definitorii și palete coezive (în acest caz, TERRA) care vor stabili tendințele vopselelor în sezoanele următoare. Mult așteptata lor prognoză, Colormix 2023, are tonuri bogate de pământ, argile naturale, nisipuri scufundate, neutre odihnitoare și pasteluri prăfuite care se vor putea plasa în orice tip de schemă.

 

 

Sherwin-Williams anticipează că aceste culori vor fi în tendințele de design în 2023

 

Prognoza principală a lui Sherwin-Williams constă în 40 de nuanțe în patru palete de culoare: Biome, Lore, Nexus și Origin. Și în timp ce aceste colecții variază în estetica lor, toate au un impact la fel de mare în ceea ce privește stabilirea tendințelor de design interior în 2023.

 

„Suntem într-o călătorie anume pentru a experimenta culoarea frumoasă, vie, pe măsură ce evoluăm”, a declarat Sue Wadden, director de marketing al culorilor la Sherwin-Williams. „Legătura noastră cu Pământul, cele mai dragi amintiri și speranțele viitoare sunt cele care ne vor influența perspectivele globale în lunile următoare. Acestea sunt culorile pe care le veți vedea peste tot de acum încolo.

 

BIOME

Biome se bazează pe componentele unui ecosistem în continuă schimbare pentru a sărbători similaritățile dintre pământul nostru abundent și dorința de echilibru. Se inspiră din teme naturale – inclusive din biofilie, minimalism organic și simbioză, teme care se presupune că vor continua să domine ideile de decorare în sezoanele următoare. Delicatețea nuanței Threshold Taupe (SW 7501) completează liniștea lui Urbane Bronze (SW 7048) printre alte perechi calmante.

 

 

LORE

Paleta Lore se inspiră din culturi vechi de secole și expune un amestec de nuanțe de roșu antic, pasteluri prăfuite și tonuri bogate de bijuterii. Culorile propuse includ Studio Mauve (SW 0062) și Blue Peacock (SW 0064) și dau o expresie îndrăzneață fiecărei camere suficient de curajoasă pentru a se bucura de nuanțele sale.

 

 

NEXUS

Cea mai reconfortantă dintre palete, Nexus este o celebrare a evadării. Expunând nuanțele de maro ale pământului în tonuri subtile, sentimentale, calde, a fost conceput pentru a însoți ritualurile zilnice de trai. Paleta include argile naturale și „deșertul scufundat”, cum ar fi Reddened Earth (SW 6053) și Likeable Sand (SW 6058), care încurajează seninătatea și confortul.

 

 

ORIGIN

Origin, ultima colecție, nu este cu siguranță cea mai puțin importantă. Ea îmbrățișează realitatea vieții hibride și noțiunea de metamorfoză pentru a încuraja amintirile dragi pentru anul următor. Culori cum ar fi Fabulous Grape (SW 6293), Peppery (SW 6615) și Goldfinch (SW 6905) sunt magnetice, cu spirit liber și întotdeauna îndrăznețe.

 

 

Sursa: homesandgardens.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT