Home / Industria Mobilei  / Produse pe care specialiștii FINEX PRO sunt pregătiți să vi le prezinte la BIFE-SIM 2017

Produse pe care specialiștii FINEX PRO sunt pregătiți să vi le prezinte la BIFE-SIM 2017

Robotul CEFLA Prima este sistemul de pulverizare oscilantă care face trecerea de la cabina manuală la vopsirea automată. Este sistemul recomandat pentru producțiile de serii mici de piese, caracterizat de flexibilitate mărită, cu care se pot pulveriza atât produse pe bază de solvent, cât și pe bază de apă.

 

1. cefla prima

 

Robotul CEFLA Mito este sistemul de pulverizare oscilantă de productivitate medie, dotat cu cel mai performant sistem de recuperare de pe piață.

 

2. cefla mito

 

Robotul CEFLA Easy este sistemul de pulverizare oscilantă, de productivitate ridicată, ideal pentru producțiile de serie, în care accentul se pune pe realizarea de volume mari de piese. Este dotat cu sistemul brevetat de recuperare lac, care permite economii importante de lac simultan cu realizarea unei productivități cu o calitate constantă.

 

3. cefla easy

Robotul CEFLA Igiotto App este sistemul de pulverizare automată cu 1 braț antropomorf orizontal, conceput pentru a asigura nivelul maxim de flexibilitate și cea mai bună performanță pentru vopsirea fronturilor de MDF sau finisarea reperelor din PAL furniruit. Ideal pentru piese cu forme variate și înălțime de până la 300 mm.

 

4. cefla igiotto

 

Mașina de calibrat cu freză COSTA reprezintă varianta ideală pentru calibrarea lemnului masiv.

Cu această mașină industrială se poate lucra chiar și în 3 schimburi datorită structurii ultra-rigide și motoarelor heavy-duty. Echipamentul este unul deosebit de rentabil din punct de vedere al consumabilelor, deoarece cuțitele frezei pot fi refolosite de 4 ori înainte de a fi schimbate.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mașina de șlefuit COSTA reprezintă soluția potrivită de productivitate ridicată pentru șlefuirea între straturi a panourilor. Caracterizată de o înaltă precizie și fiabilitate, această mașină este capabilă să efectueze operații automate de șlefuire a straturilor de grund pe suprafețele plane sau profilate.

 

6. costa slefuire

 

Filtrul de exterior COIMA, beneficiind de curățare pneumatică, este un echipament de exhaustare conceput pentru aspirația rumegușului, dar și a pulberilor fine. Caracterizat de o productivitate sporită datorită curățării sacilor în timpul funcționării, acest sistem este unul fiabil si indispensabil în orice proces de producție în care se dorește să se obțină produse de calitate.

 

7. coima filtru exterior

 

Silozul filtrant cu scuturare pneumatică este un sistem destinat exhaustării rumegușului și a pulberilor fine și stocării acestora. Principalul avantaj îl reprezintă dubla sa funcție, fiind capabil să aspire și, în același timp, să stocheze pulberile colectate, dar demn de luat în seamă este și faptul că scuturarea sacilor se face în timpul funcționării.

 

8. coima siloz filtrant

 

Centrala termică cu grilă mobilă COIMA este varianta ideală pentru arderea resturilor de material verde și de tocătură. Întregul sistem din care face parte centrala este complet automatizat, putând fi controlați mai mulți parametri, de la temperatura apei, a fumului, combustia până la evacuarea automată a cenușei.

 

9. coima centrala termica

 

FINEX PRO, societate specializată în domeniul finisajului și exhaustării, reprezintă în România cei mai importanți jucători din piața românească și internațională: CEFLA – linii de finisaj, COSTA – mașini de calibrat și șlefuit, COIMA – instalații de aspirație rumeguș și pulberi.

 

Ne găsiți în standul C09, Pavilion A

www.finexpro.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT