Home / Industria Mobilei  / Produse noi din gama Loox prezentate de Häfele România

Produse noi din gama Loox prezentate de Häfele România

Häfele România vă invită să experimentați cea mai nouă generație de sisteme de iluminat LED – Loox5!

 

Sub deviza “Thinking Ahead”, liderul în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, a prezentat în cadrul evenimentului BIFE SIM 2019 cele mai noi produse și soluții inovative de iluminat pentru mobilier și interior din gama Loox5.

 

 

Loox5 reprezintă esența a patru generații anterioare de sisteme de iluminat LED, adaptată complet cerințelor actuale ale industriei și ale pieței. Noul sistem de iluminat Loox5 răspunde exigențelor industriei de mobilier, încadrându-se în categoria produselor inteligente și surprinzând prin fiabilitatea ridicată, prin posibilitatea de funcționare non-stop și prin creșterea semnificativă a performanței. Impresionează prin modul său de asamblare care poate fi integrat ușor în procesul de producție al mobilei, prin controlul inteligent al luminii și prin opțiunea de conectare la sisteme terțe.

 

Noi transformatoare și distribuitoare cu conexiuni intuitive

 

Sistemul Loox5 are la bază noile transformatoare care se remarcă printr-un aspect discret, având o grosime de 16 mm, în sistem de 12 și 24 volți, dar și o grosime de 38 mm, în sistem de 24 volți și putere de până la 270 watt. Acest produs de top, dezvoltat de către Häfele și produs în Europa, susține un curent de ieșire de 5A în regim continuu, în condiții de maximă siguranță, astfel putând acoperi distanțe lungi de instalare.

 

 

Distribuția și controlul în sistemul Loox5 sunt realizate prin intermediul distribuitorilor cu 6 ieșiri pentru lumină monocromatică conectați liniar, care prezintă conexiuni cu toți senzorii și întrerupătoarele cu cablu, din gama Loox. Distribuitorul Mesh cu 6 ieșiri, pentru lumină monocromatică, multi-light și RGB se conectează fără cablu cu telecomenzi wireless, întrerupătoare de perete sau sisteme non-Loox și cu senzorii corespunzători. Cele 6 ieșiri ale acestui distribuitor inteligent sunt configurate individual și pot fi controlate și prin intermediul aplicației Häfele Connect Mesh, care include și o interfață și pentru întrerupătoarele convenționale.

 

Smart Home la superlativ cu Häfele Connect Mesh

 

Prin intermediul modulului Connect Mesh, Häfele face un pas către viitorul digital, oferind o soluție inovativă pentru controlul și configurarea scenariilor de lumină, sunet și funcționalitate în casele inteligente.

 

 

Modul Connect Mesh este integrat în toate componentele de control al luminii din gama Loox5. Astfel, prin instalarea aplicației Connect Mesh disponibilă pentru sistemele de operare IOS și Android, utilizatorii pot folosi smartphone-ul sau tableta pentru comenzi precum: pornire / oprire, ajustarea luminozității, schimbarea temperaturii și culorii luminii, salvarea și rularea scenariilor de lumină și sunet, precum închiderea și deschiderea ușilor mobilierului și a liftului TV. De asemenea, prin utilizarea adaptorilor, sistemele Loox din generațiile anterioare pot fi integrate în rețeaua Connect Mesh.

 

Produse inovative din gama Loox5

 

  • Benzi LED – Cu o durată de viață garantată de 50.000 de ore, noile benzi LED realizate în parteneriat cu Samsung asigură o calitate superioară a luminii redate, cu o temperatură uniformă în întregul sistem.
  • Profile pentru bandă LED – Cu o gamă variată de profile de dimensiuni reduse cu montaj încastrat sau aplicat și cu finisaje exterioare de înaltă calitate, Häfele satisface complet cerințele complexe ale partenerilor săi.
  • Spoturi LED – Noua gamă va introduce primele spoturi dotate cu tehnologia Samsung LED, disponibile pentru sisteme cu o putere nominală de 12 și 24 volți. Acestea redau lumina direcționată și o temperatură uniformă a acesteia. De asemenea, vor fi lansate două noi spoturi modulare pentru mobilă, adecvate pentru încastrarea cu diametru de 58 și 26 mm. Acestea sunt echipate cu inele decorative potrivite pentru montajul încastrat sau aplicat.

 

 

 

 

Despre Häfele

 

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria.

 

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un showroom în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT