Home / Industria Mobilei  / Producția SZEL MOB a atins cote istorice, iar vânzările au crescut cu 10%

Producția SZEL MOB a atins cote istorice, iar vânzările au crescut cu 10%

Anul 2020 a fost un an al controverselor, al surprizelor, dar cel mai mult a fost anul adaptării. Pentru Szel-Mob a fost un an care, deși a început greoi, din primăvară până la final a însemnat un trend ascendent. S-au înregistrat continuu comenzi, au apărut clienți și produse noi, s-au făcut investiții noi.

 

Gábor Szel, administrator Szel-Mob: „Dacă facem bilanțul anului 2020 putem afirma că am reușit să creștem vânzările cu peste 10% față de anul precedent, iar producția a atins cote istorice, capacitățile fiind acoperite în totalitate. Szel-Mob a încheiat un an foarte bun, iar premisele pentru următoarea perioadă sunt și mai bune.”

 

 

Pentru a crește calitatea produselor, managementul companiei susține că va continua investițiile în dezvoltarea fabricii, în achiziționarea de utilaje și tehnologii moderne. În același timp, lucrează la realizarea de noi produse și la noul catalog Szel-Mob.

 

 

„80% din producția actuală este destinată exportului, doar 20% din ceea ce realizăm vindem intern. Participarea la târgurile internaționale este vitală pentru Szel-Mob, ca pentru majoritatea agenților economici cu profil similar. Aceste expoziții sunt ocazii exclusive de a te întâlni cu potențiali clienți și a-ți prezenta produsele noi, de a prospecta piața și a încheia parteneriate pe termen lung”, susține administratorul Szel-Mob.

 

 

SZEL-MOB propune câteva sute de modele proprii și îi oferă clientului posibilitatea de a alege dintre mai mult de 80 de culori și nuanțe. Produce mobilier pentru tot ceea ce înseamnă interiorul unei case, de la sufragerie până la corpuri pentru hol, baie, dormitor, living și are capacitatea de a produce și mobilier la comandă,  la dimensiunile solicitate. Compania este cunoscută pentru promoțiile și campaniile de promovare realizate constant. Are chiar o secțiune specială dedicată promoțiilor pe site-urile proprii.

 

 

Mai multe pe rusticbutique.ro și szelmob.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT