Home / Promo  / Producătorii români de mobilă vor participa la 3 târguri externe, în această toamnă

Producătorii români de mobilă vor participa la 3 târguri externe, în această toamnă

„În urma insistențelor noastre permanente la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, am reușit modificarea programului de târguri aprobat în cadrul PPE și obținerea fondurilor necesare, astfel încât am introdus ca târguri noi MOW în locul Imm Cologne – care nu a mai avut loc – și HOME DESIGN Budapesta, în locul târgului de mobilă de la Bruxelles, unde nu am primit spațiu din partea organizatorilor.” (Aurica Sereny, președinte APMR)

 

 

MAISON & OBJET Paris, Franța, 8 – 12 septembrie 2022

 

11 firme vor participa la MAISON&OBJET PARIS, respectiv AESTHETIC INDESIGN, ADOR MOBILA, AMPLUSPM, ARTGRANIT, ELVILA, DIS PROD, LEMN PROD EX COM, M-OLIVER DESIGN, NEWEL TURNING, QUADRA INVEST, SZEL MOB  și  vor expune pe o suprafață de 390 de mp.

 

 

MOW Bad Salzuflen, Germania, 18 – 22 septembrie 2022

 

8 companii se vor afla în Germania, la târgul comercial B2B pentru industria de mobilă MOW. Este vorba despre BUCIN MOB, ECOMATRIX, FAMOS, QUADRA INVEST, LARIX MOBILA, LEMN PROD EX COM, MOBEX&COMPANY, SZEL MOB, pentru care a fost rezervată o suprafață de 553 de mp.

 

 

HOME DESIGN Budapesta, Ungaria, 4 – 6 noiembrie 2022

 

11 producători de mobilă vor expune la târgul de la Budapesta, în noiembrie. Este vorba despre ECOMATRIX, LEMN PROD EX COM, MONTANA CÂMPENI, MOBILA DALIN, NEWELL TURNING, OVI PROD, SARMEXIN, SIGSTRAT, SIMEX, SOLID OAK, WOOD FURNITURE CONTRACT. Suprafața rezervată este de 350 de mp.

 

 

Așteptăm propunerile de târguri internaționale pentru anul 2023.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT