Home / Industria Mobilei  / Producătorii de mobilă continuă să ceară certificarea

Producătorii de mobilă continuă să ceară certificarea

6 companii au fost atestate sau reatestate ca producător de mobilă, în ședințele din septembrie și octombrie, iar pentru 10 firme certificatele de atestare au expirat la data de 31 octombrie 2021

 

În ședința de atestare din 27 octombrie 2021, a fost certificată pentru prima dată ca producător de mobilă societatea UNICOM WOOD PRODUCTION, din Teleorman, membră APMR, iar companiile care nu sunt membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România, XILOPAL din Bacău și SICOMAR LUCIAN din Argeș, au fost reatestate.

 

BANILEVICI JUNIOR, din Suceava – membră APMR și TRANSILVANIA MADERAS, din Maramureș – care nu este membră a asociației – au cerut reatestarea ca producători de mobilă, iar compania GAMONI din Satu Mare a cerut pentru prima dată certificarea, în ședința din 16 septembrie. Toate au fost atestate ca producător de mobilă.

 

 

Lista actualizată a societăților atestate ca producător de mobilă poate fi consultată AICI 

 

Vă reamintim că persoanele juridice care obțin Certificatul de atestare au dreptul să participe la licitațiile de masă lemnoasă fasonată provenită din fondul forestier proprietate publică a statului în condițiile art.60 alin.(5) lit. g. din Legea 46/2008-Codul Silvic și beneficiază de dreptul de preempțiune la achiziție în conformitate cu Regulamentul de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică.

 

Dosarele pentru atestare se trimit la APMR și se analizează lunar sau ori de câte ori este nevoie, la propunerea președintelui Comisiei de atestare a producătorilor de mobilă.

 

 

Pentru ca procesul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, dosarele de atestare sau de reatestare trebuie să conțină toată documentația necesară!  Facem precizarea că este utilă contactarea unui membru APMR, care face parte din Secretariatul Comisiei de atestare, înainte de trimiterea documentelor pentru verificarea acestora în prealabil.

 

CONTACT

Gheorghe Chișe, 0729166227, gh.chise@industriamobilei.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT