Home / Evenimente  / PROCONSEL: utilaje care acoperă de la cerințele atelierelor mici de tâmplărie până la solicitările marilor producători de mobilă

PROCONSEL: utilaje care acoperă de la cerințele atelierelor mici de tâmplărie până la solicitările marilor producători de mobilă

„Anul 2016 nu a fost unul dintre anii cei mai buni pentru PROCONSEL, dar nici cel mai slab.

Lipsa derulării proiectelor cu finanțare europeană a avut un efect negativ, însă participarea la târgul internațional BIFE SIM 2016 ne-a adus o binemeritată gură de oxigen. Expoziția pare că arată pulsul crescând al pieței, demonstrând că există cereri și în afara capitalului provenit din fonduri europene.

Noi prezentăm produse extrem de competitive și inovatoare tehnologic, recunoscute chiar de piața românească. Prin intermediul grupului SCM suntem conectați la tendințele piețelor europene, ne adaptăm acestora și încercăm să aducem în România cea mai nouă tehnologie apărută la nivel mondial.

CNC-urile cu 5 axe și mașinile de bordurat beneficiază de o tehnologie ce se dezvoltă foarte rapid, iar noi am prezentat clienților noștri, cu promptitudine și consecvență, noutățile din domeniul acestora.

Totul despre noi pe www.proconsel.ro

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT