Home / Industria Mobilei  / PROCONSEL, oferte interesante de utilaje de prelucrare a lemnului la BIFE-SIM 2019

PROCONSEL, oferte interesante de utilaje de prelucrare a lemnului la BIFE-SIM 2019

Compania PROCONSEL comercializează mașini, utilaje și echipamente pentru industria lemnului din 1997. Oferă soluții profesionale pentru creșterea producției, reducerea timpului de realizare a comenzilor și micșorarea costurilor de producție.

 

Centrul de prelucrare cu comandă numerică oferă performanțe excelente cu investiții minime

 

Conceput pentru întreprinderile mici și mijlocii, combină performanțele de înaltă tehnologie cu ușurința utilizării maxime pentru producția flexibilă de uși, ferestre, scări, elemente din lemn masiv și pentru prelucrarea lemnului și panourilor din lemn și extra-lemn: materiale plastice, compozite, rășini și aliaje ușoare.

Instalare rapidă și precisă


Planul de lucru cu bare MATIC cu sistem de transmisie directă și motorizări independente, pentru o configurare completă în câteva secunde, asigură înlocuirea rapidă și ușoară a clemelor și a ventuzelor prin cuplarea rapidă exclusivă.

Soluție ideală pentru companiile care lucrează mai multe schimburi, eficientă chiar și pentru loturi foarte mici

 

Este folosită pentru producția de profile și elemente liniare pentru ferestre, uși, scări, mobilier de grădină, bărci, prisme, dar și pentru compoziții și producții personalizate, în funcție de profilurile și dimensiunile pieselor care urmează a fi făcute.

 

 

 

Mașina automată de aplicat cant cu sistem AIR FUSION și sistem de întoarcere panouri

 

Mașina automată de aplicat cant cu sistem AIR FUSION și sistem de întoarcere panouri

 

Este o soluție perfectă de lipire și versatilitate de utilizare cu noul rezervor de adeziv SGP (Smart Glue Pot) și prefusorul PU BOX L. Oferă o calitate surprinzătoare a finisajului cu tehnologia AirFusion, care permite aplicarea cantului fără utilizarea adezivului. Mașina de căntuit este pur și simplu perfectă pentru industria care are nevoie să producă în mod continuu mai multe panouri diferite. Utilizarea adezivilor EVA și poliuretanice este posibilă prin tratarea antiaderentă a vasului de adeziv și printr-o schimbare simplă și rapidă a adezivului.

 

Vă așteptăm la BIFE-SIM, Stand 109, Pavilion B1!

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT