Home / Industria Mobilei  / Prima vizită a delegației APMR la Compania Simex

Prima vizită a delegației APMR la Compania Simex

Aurica Sereny, președinte, Gabriela Chișe, coordonator târguri, Gheorghe Chișe, consilier din partea APMR, Nadina Nedelea și Didi Rus, reprezentând Revista MOBILA, au făcut o vizită la mai multe firme din Nord-Vestul României între 11 – 15 februarie 2020. Scopul a fost discutarea și înțelegerea problemelor producătorilor de mobilă, membri APMR, la ei acasă. Vizita a început la compania SIMEX, din Șimleu Silvaniei, una dintre fabricile fanion ale României.

 

 

Directorul general SIMEX, Dumitru Blaga ne-a prezentat întreg procesul de producție, de la cherestea, la producția de mobilă, de la meșteri, la utilaje performante, până la stocuri de mobilier, pregătite pentru a face față comenzilor în serie.

 

 

Dumitru Blaga, director general SIMEX: „Ne bucurăm de vizita dumneavoastră. Chiar ne face plăcere să vă arătăm fabrica noastră de mobilă, dar și Șimleu Silvaniei, considerat Capitala mobilei românești. Suntem pe o platformă industrială, ne-am dezvoltat și modernizat procesul de producție la nivelul anilor în care trăim. Avem stocuri consistente de cherestea, care ne dau libertatea de a lucra, fără grija achiziționării lemnului. Dar, în același timp, avem stocuri de mobilă, pentru că noi producem în serie anumite colecții și vrem ca termenul de livrare a produselor să fie cât mai scurt. Așa cum știți, compania SIMEX este specializată în producția mobilierului de lux, realizat cu măiestrie de meșterii noștri, iar acest tip de produs nu se realizează cu ușurință, implică costuri și timp.”

 

 

De asemenea, am fost invitați la o discuție cu echipa de conducere a companiei, unde s-au dezbătut de la problemele legate de achiziționarea lemnului din pădurile proprietate publică a statului, până la participarea la expozițiile interne și internaționale. Fiecare a explicat care sunt neajunsurile și a făcut propuneri de îmbunătățire a procedurilor. Toate subiectele ridicate la discuția de la SIMEX au fost discutate în ședința Consiliului Director APMR de la Satu Mare.

 

SIMEX A DESCHIS UN SHOWROOM SPECTACULOS ÎN BUCUREȘTI

 

Unul dintre magazinele brandului de mobilier de lux SIMEX s-a mutat într-un spațiu de peste 300 mp. Noul showroom este amplasat în Voluntari, pe Bulevardul Pipera, Nr. 1S, într-o clădire cu un design aparte, dedicată în exclusivitate colecțiilor SIMEX.

 

 

Spațiul a fost renovat și pregătit pentru a găzdui cele mai populare produse SIMEX, precum cele din colecțiile Cleopatra, Veneția Lux, Cristina, Carina, Elips. Mobilierul expus va fi actualizat periodic, astfel încât clienții să poată avea acces direct la produsele preferate. În noul magazin, publicul are parte de asistență de specialitate și poate consulta diverse materiale de prezentare, precum paletare de culori și tapițerii.

 

Cumpărătorii pot comanda mobila pe care o doresc direct în showroom, urmând a fi livrată din fabrică. Comenzile care îndeplinesc anumite condiții beneficiază de transport și montaj gratuit, specialiștii SIMEX deplasându-se la domiciliu pentru asamblarea mobilei.

 

 

 

SIMEX este un brand internațional consacrat, cu o tradiție de peste 70 de ani în prelucrarea lemnului, cu acționariat 100% românesc. Compania este situată în Capitala mobilei românești, Șimleu Silvaniei, Sălaj, Transilvania. Prin fiecare produs confecționat de meșterii școlii transilvane, renumită pentru mobilier în întreaga lume, SIMEX dorește să crească prestigiul mobilei românești și să ridice acest meșteșug la rang de artă, prețuind resursele naturale și valorificându-le în interiorul țării.

 

PROGRAM SHOWROOM SIMEX

Luni – Vineri, 10:00-18:00h / Sâmbăta, 10:00 – 15:00h

Pentru informații vânzări@simex.ro / Telefon: 0754.055.444

Produsele companiei pot fi văzute pe mobilasimex.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT