Home / Design  / Prezentul este influențat de condițiile impuse de pandemie

Prezentul este influențat de condițiile impuse de pandemie

Echipa Chiral Interior Design: „Faptul că toți am petrecut mult mai mult timp acasă a determinat apariția unui interes crescut în personalizarea și eficientizarea locuinței, dar și adaptarea acesteia la noile cerințe, cum ar fi integrarea unui spațiu de lucru permanent. Tot mai mulți dintre clienții noștri preferă mobilierul personalizat, în primul rând din rațiuni practice, cum ar fi valorificarea maximă a spațiului. Cu siguranță viitorul oferă o perspectivă clienților mult mai educați, care acordă importanță spatiilor pe care le ocupă și își dau seama că o locuință bine organizată și plăcută din punct de vedere estetic crește calitatea vieții.”

Serviciile oferite de designer/arhitect reprezintă o investiție tradusă în îmbunătățirea vieții de zi cu zi

 

„Designerii sau arhitecții oferă soluții de natură practică, tehnică, estetică, dar și financiară,  gestionând un întreg sistem. În ceea ce privește relația dintre arhitect și producător, aceasta este una de colaborare, fiecare dintre părți folosindu-se de optica specializării sale și împreună ajungând la cea mai bună soluție. Cererea în domeniul producției de mobilier personalizat este în continuă creștere, însă acest spectru larg este divizat în multiple categorii de potențiali clienți. Astfel, orice producător își va selecta o astfel de categorie, o nișă, căreia să i se dedice. Pentru a fi competitiv, calitatea este un criteriu primordial. Mai departe, trebuie identificat și implementat un aspect care să diferențieze respectivul producător de ceilalți competitori”, crede echipa Chiral Interior Design.

 

„Transformăm o casă în acasă”

 

Chiral Interior Design este un studio de arhitectură fondat de designerii de interior Cosmina și Daniel, absolvenți ai Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul UAUIM București.

 

 

 

Detalii despre proiecte pe chiralinteriordesign.ro

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT