Home / Focus  / Premieră în peisajul expozițional românesc

Premieră în peisajul expozițional românesc

Mobila românească ce s-a remarcat la Milano ajunge, pentru prima dată, la Salonul Imobiliar București. Participă 6 dintre cei mai mari producători de mobilă din România, care au decis să prezinte publicului de acasă colecțiile anului 2023.

 

Montana Câmpeni & Bradul Măneciu expun împreună colecția Organica, realizată din materiale de calitate superioară, cu texturi și paternuri desprinse din natură, pe structură din lemn masiv. Colecția a atras atenția publicului specializat de la Salone del Mobile.Milano 2023 și va fi prezentată, luna aceasta, și la ICFF New York. Este o colecție care poate fi implementată în orice amenajare grupând mai multe piese, dar și pe obiect. Haideți să le vedeți și să alegeți ce vi se potrivește, la Salonul Imobiliar București, începând de vineri, 5 mai!

 

 

SIMEX a expus la Milano noua colecție de mobilier Jasmina, un liant între mobila clasică și mobilierul în stil rustic. Elementele sculptate manual, pe toate piesele de mobilier, fac ca această colecție să se preteze atât unei amenajări clasice, cât și unui stil rustic rafinat. SIMEX este una dintre cele mai longevive fabrici de producție a mobilierului din România, datând din 1947. La show-ul de la Palatul Parlamentului va prezenta piese din mai multe colecții consacrate de-a lungul timpului.

 

 

Oferta anului 2023, de la SZEL MOB, include colecțiile Directoire și Shutter, mobilier premium din lemn masiv de pin și stejar pentru cele mai rafinate gusturi. Directoire a fost prezentată la Milano. Este o colecție clasică, ce include biblioteci, bufete de bucătărie, mobilier de baie, mobilier de hol. Shutter este o colecție de mobilier cu aspect modern, care recreează atmosfera insulelor înconjurate de ape, ducând cu gândul la vacanță și stare de bine, și va fi expusă la ICFF New York. Piese din ambele colecții vor putea fi văzute, în premieră, la Salonul Imobiliar București, începând din 7 mai.

 

 

SOLID WOOD EXPERT a pregătit pentru manifestările din acest an colecția DoubleR – 2R, pe care a prezentat-o și la Salonul de mobilă de la Milano. „La această colecție ne-am jucat cu formele dreptunghiulare, cu scopul de a ne depărta de clasic, păstrând utilul. Am reușit și o tentă de imponderabil. Pentru măsuțe, ne-am permis să evadăm către decorativ, îmbinând culori și nuanțe ale lemnului, pe care l-am tăiat în secțiunea sa cea mai expresivă”, explică reprezentanții companiei. Puteți vedea noutățile SOLID WOOD la evenimentul de la Palatul Parlamentului.

 

 

ITA PRODUCTION a prezentat, la Milano, o colecție de mese rustice, dar cu linii în tendințe moderne, cu finisaje care te lasă să vezi stejarul sălbatic, oferindu-le produselor eleganță și naturalețe. Fiecare masă este unică, pentru că păstrează fibra originală de lemn. De asemenea, a expus și o colecție de scaune universale, foarte practice datorită formei lor. Toate vor putea fi văzute și la Salonul Imobiliar București.

 

 

Cu o experiență de peste 50 de ani în producția de mobilier de înaltă clasă, ALPROM participă la evenimentul de la Palatul Parlamentului,  cu piese de excepție. Compania produce mobilă pentru livinguri și dormitoare, din materiale de calitate, finisate cu atenție la detalii.

 

 

Salonul Imobiliar Bucuresti, 5-7 Mai, Palatul Parlamentului

 

Este cel mai mare târg imobiliar din România, suprafața de expunere fiind de peste 5.500 de mp. Reunește 100 de expozanți, care au pregătit oferte speciale pentru acest eveniment și reduceri însemnate.

 

 

Locație: Intrarea C1 (intersectia dintre B-dul Libertatii si B-dul Natiunile Unite)

 

Pe Waze/Google Maps se cauta: Salonul Imobiliar.

Parcare gratuită în incinta Palatului pe la C1, in limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau șoferii Uber/Bolt au acces chiar pana la scările Palatului Parlamentului.

 

Detalii despre eveniment ➡️ sib.ro

 

 

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT