Home / Industria Mobilei  / Planurile SZEL MOB pentru anul 2022

Planurile SZEL MOB pentru anul 2022

SZEL MOB și-a expus deja produsele la Salonul de Mobilă de la Sibiu, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute și se pregătește pentru Târgul de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, eveniment care se va desfășura la București, în perioada 24-27 martie 2022.

Pentru că se preocupă din timp de întâlnirea cu publicul, atât în țară, cât și pe marile scene internaționale de mobilă, reprezentanții companiei au început acest an în forță, prin editarea unui nou catalog de produse SZEL MOB 2022 – 2023. Este disponibil online https://rusticbutique.ro/catalog-produse, dar și în format tipărit.

Atât prin aspect, cât și prin conținut, noul catalog aduce multe surprize. Pe lângă piesele consacrate, prezintă 39 de produse noi, acestea fiind în așa fel gândite încât să completeze fiecare categorie, astfel că de acum este și mai simplu de transformat orice casă, într-un cămin călduros și natural.

 

 

Noutăți sunt și în paletarul de culori, unde au fost introduse două nuanțe noi, un verde deschis „mint” și un negru lucios foarte elegant.

 

 

Chiar dacă Szel Mob s-a consacrat ca producător de mobilier clasic, chiar rustic, clienții vor găsi piese de mobilă pentru orice stil, deoarece compania poate realiza peste 82 de finisaje, grupate în 10 categorii, cum ar fi: ceruit, vopsit, antichizat, dublu antichizat, periat, periat adânc, double colored, multicolored, etc. Astfel, se pot combina finisajele în voie, posibilitățile fiind nelimitate și depinzând doar de creativitatea meșterilor și a clienților.

 

De asemenea, oferă servicii complementare în procesul de achiziție. Pun la dispoziția clienților serviciul gratuit de trimitere mostre de culoare, astfel încât aceștia pot vedea finisajul real ales, chiar înainte să intre în posesia mobilierului comandat.

 

Gábor Szel, administrator Szel Mob: „Clienții vor calitate, iar noi ne-am concentrat toate eforturile pentru a crește, în continuare, calitatea produselor, chiar dacă asta a însemnat noi investiții, upgrade-uri la tehnologii sau introducerea de noi tehnologii în procesul de producție. Finalul anului precedent și începutul noului an au confirmat deja că investițiile sunt importante, pentru că produsele fabricate sunt mult mai bune, au o calitate ridicată și, în plus, au crescut și capacitățile de producție. S-au îmbunătățit substanțial termenele de livrare, iar asta a contribuit la creșterea nivelului de satisfacție a clienților, ceea ce este de fapt cel mai important lucru.”

 

Produsul finit este bun, dacă materia primă utilizată este de bună calitate

 

„Cea mai importantă problemă întâmpinată de producătorii de mobilier din România este procurarea materiei prime. Prețul cherestelei a crescut foarte mult, dar se înregistrează și o lipsă de materie primă, care ne-a dat mari bătăi de cap. A fost nevoie să regândim și să reorganizăm întreaga procedură de achiziție a materiei prime”, mărturisește administratorul Szel Mob.

 

Managementul Szel Mob speră ca evenimentele naționale și internaționale să revină în forță

 

„Am confirmat intenția de participare la BIFE-SIM și MOBILA EXPO de la București, dar și la cele mai importante evenimente internaționale, cum ar fi târgurile de la Milano, Paris sau MOW, din Bad Salzuflen. Suntem deschiși la nou, la noi parteneriate. Acordăm prioritate clienților consacrați, partenerilor noștri, pentru că suntem o companie care construiește relații pe termen lung. Dar ne dorim și să ne dezvoltăm, să identificăm noi piețe și oportunități.  În ultimul an, am reușit să încheiem noi parteneriate atât pe plan intern, cât și pe plan extern. Considerăm că tot mai mulți vor apela la arhitecți și la designeri de interior, pentru amenajarea locuințelor sau a altor spații. Parteneriatele actuale cu designerii interni înregistrează un trend crescător, ca urmare încurajăm și alți profesioniști în amenajări interioare să ne caute, pentru a dezvolta împreună colaborări de succes”, spune Gábor Szel.

 

Szel Mob are showroom și la București

 

„Ne-am întărit astfel prezența și pe piața internă, suntem la București cu un showroom în care avem expuse produse, mostre de culoare, feronerii și unde consultanții noștri în vânzări le oferă clienților cele mai bune soluții în mobilarea oricărui cămin”, spune managementul companiei.

 

Echipa Szel Mob ține permanent legătura cu publicul pe site-ul companiei sau pe platforma de vânzări, dar și pe paginile de pe rețelele de socializare, unde-și prezintă constant noutățile.

 

facebook.com/szelmobfurniture

szelmob.ro

instagram.com/rustic_butique

facebook.com/rusticbutique

rusticbutique.ro

 

Articole despre SZEL MOB, AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT