Home / Industria Mobilei  / PlanningWiz, platforma software interactiva online pentru planificarea, mobilarea si vizualizarea spatiilor

PlanningWiz, platforma software interactiva online pentru planificarea, mobilarea si vizualizarea spatiilor

PlanningWiz este o platforma software interactiva online pentru planificarea, mobilarea si vizualizarea spatiilor. Utilizatorii pot desena rapid planul casei sau apartamentului, plasand ziduri, usi, ferestre, pardoseli si alegand mobila din cataloagele 3D ale producatorilor sau din cele peste 1000 de obiecte 3D generice incluse in platforma. Planul astfel creat poate fi vizualizat in 2D si 3D, poate fi tiparit, exportat ca imagine, trimis pe email sau pe social media.

 

PlanningWiz este pana acum folosit de multi producatori si distribuitori de mobila din Statele Unite, incluzand nume importante din Top 100 Furnituere US cum sunt  Jordan‘sBeckerJohnny JanosikBernie & Phyl’s si altii.  PlanningWiz are clienti din toata lumea, din China, Rusia, Franta, Australia.  AUDI foloseste PlanningWiz pentru proiectarea spatiilor de showroom si service, utilizand o solutie personalizata dezvoltata special pentru ei.

 

 

Platforma planner este utilizata de clientii ei in doua moduri principale:

 

1) Ca instrument de suport in procesul de vanzare, permitand realizarea foarte rapida a planurilor impreuna cu clientul, validarea faptului ca obiectele se potrivesc in spatiul clientului, generarea rapida de devize

 

2) Ca instrument de atractie si creare pentru vizitatorii de pe internet a legaturii cu brandul si generare de prospecti comerciali, facilitand prin instrumentul de planificare accesibil usor oricui colectarea de cereri de oferte si de date de contact ale celor interesati de mobila expusa.

 

 

Echipa PlanningWiz este din Cluj si este interesata sa aduca solutia sin in piata romaneasa, sa ajute producatorii din Romania sa isi creasca eficienta in moduld e expunere prin internet catre piata si in conversia mai rapida a celor care intra in showroom.

 

PlanningWiz face o oferta tuturor membrilor Asociației Producătorilor de Mobilă din România (APMR), valabila pana la sfarsitul anului, de a oferi in mod gratuit posibilitatea incarcarii si expunerii modelelor de mobilier 3D in cadrul platformei.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT