Home / Promo  / Mobila Romina Furniture pune preț pe sănătatea copilului

Mobila Romina Furniture pune preț pe sănătatea copilului

Mobila Romina Furniture este executată 100% din lemn masiv. Dincolo de suprafața lăcuită, veți găsi întotdeauna lemn de fag, cea mai bună prelucrare și accesorii de calitate.

 

Mobila_ROMINA_FURNITURE_Bife_Sim_2017_4

Mobila_ROMINA_FURNITURE_Bife_Sim_2017_8

 

DUMITRU TOADER, președinte ROMINA FURNITURE: „Fiecare piesă de mobilier este realizată cu mare atenție la detalii, secrete de fabricație dobândite din experiența a trei generații de meșteșugari. Am învățat că materialele și tehnologiile de ultimă oră trebuie să servească unui singur scop: să dezvăluie „sufletul” lemnului în fiecare colecție de mobilier pe care o producem.”

 

Mobila_ROMINA_FURNITURE_Bife_Sim_2017_2 Mobila_ROMINA_FURNITURE_Bife_Sim_2017_3

 

„Punem mare preț pe sănătatea și siguranța copilului”

ROMINA FURNITURE utilizează exclusiv lacuri și vopseluri pe bază de apă, certificate internațional ca nefiind toxice. Produsele folosite la finisare nu conțin plumb sau orice altă substanță toxică sau care, în anumite condiții, ar putea produce emanații toxice. Compania folosește numai cleiuri organice la îmbinarea sertarelor, fețelor, în toate situațiile care necesită adezivi.

 

Mobila_ROMINA_FURNITURE_Bife_Sim_2017_7

 

VLAD TOADER, account manager ROMINA FURNITURE: „Punem mare preț pe sănătatea și siguranța copilului. De asemenea, toate pătuțurile sunt convertibile. Din paturi mici de 140/80 cm se transforma în paturi mari de 140/200 cm, asigurând astfel o perioadă mai mare de utilizare.”

 

Mai multe despre ROMINA FURNITURE, membru APMR,  găsiți pe rominafurniture.ro

 

Mobila romaneasca: e timpul pentru autentic romanesc!

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT