Home / Design  / PIATRAONLINE, primul magazin de piatră naturală din România

PIATRAONLINE, primul magazin de piatră naturală din România

În 2007, Mariana și Sergiu Constantinescu – Brădescu au pus bazele primului shop online din România, dedicat exclusiv pietrei naturale, denumit PIATRAONLINE. Deși la începutul anului trecut au existat temeri, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, compania și-a continuat activitatea. A ținut seama de recomandările autorităților, dar a lucrat, ducând înainte și cel mai mare proiectul al anului: noul showroom. Acesta răspunde acum nevoilor business-ului care a atins maturitatea, dar și cerințelor clienților, oferindu-le un spațiu de inspirație nou.

 

Mariana Constatinescu-Brădescu, managing partner PIATRAONLINE: „În noul showroom, descoperi fiecare tip de piatră, ca într-un muzeu de artă pentru că natura este un mare artist. Te plimbi, atingi texturile și îți imaginezi că drumul către cea mai frumoasă casă începe de aici. Totul a avut la bază viziune, design, transformare, piatră. Într-un cuvânt: inspirație.”

 

Astăzi, PIATRAONLINE livrează mii de tone de piatră naturală, atât în România, cât și în peste 20 de țări din Europa, având la bază conceptul „Piatră pentru generații”, furnizând piatră și dorința de a oferi o experiență completă clienților.

 

 

În ultimii 14 ani, compania a lansat mai multe produse care s-au impus. Unul dintre aceste proiecte îl reprezintă ardezia flexibilă SKIN, un produs care a luat naștere datorită tehnologiei germane, ce a eliminat orice barieră între piatră și proprietatea acesteia de a fi maleabilă. Ardezia SKIN este chiar roca originală, dotată cu proprietatea de a se despica în mod natural. Are o grosime de aproximativ 2 mm, iar avantajul major este faptul că poate fi aplicată pe toate suprafețele: pe pereți,  pe tavan, în mediu umed, în amenajări de interior sau exterior, dar efectul cu adevărat spectaculos și original apare la aplicările pe piesele de mobilier. Acest avantaj îți dă posibilitatea să faci schimbări masive în propria locuință, să dai „refresh” vechilor piese de mobilier.

 

PIATRAONLINE prezintă și o colecție de piese de mobilier realizate din piatră, speciale pentru locuință, discrete și pline de eleganță. Acestea aduc, pe lângă trăinicie, plusvaloare consistentă locuinței sau grădinii.

 

Și pentru că inspirația naște inspirație, PIATRAONLINE le oferă clienților piese de mobilier custom – made. Tot ceea ce au de făcut este să își spună visul, iar compania îi va ajuta să-l îndeplinească, personalizându-le produsele așa cum își doresc.

 

Produsele pot fi văzute pe piatraonline.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT