Home / Interviuri  / PIAȚA AMERICANĂ I-A CUCERIT PE PROPRIETARII DE LA GRAPHTEC, CARE ÎȘI PROPUN SĂ REVINĂ LA ICFF

PIAȚA AMERICANĂ I-A CUCERIT PE PROPRIETARII DE LA GRAPHTEC, CARE ÎȘI PROPUN SĂ REVINĂ LA ICFF

MAGDA BEI, fondator GRAPHTEC: „O piață cu un potențial imens, cu oameni extraordinar de primitori, de curioși, doritori de inovație. Le-am vorbit despre corian, despre metalul care este foarte rezistent indiferent dacă este utilizat în interior sau exterior, despre dantele de tablă, despre prelucrări foarte fine, vopsite în culori aurii sau argintii, chiar și în nuanțe sidefate. Am întâlnit oameni din India, Brazilia, Italia, din toată America și am reușit să comunicam despre ceea ce înseamnă un producător de mobilier integrator de tehnologie, nu doar un producător de mobilier.”

 

La ICFF, GRAPHTEC a prezentat două colecții: PEACOCK și REAL TRANSILVANIA.

 

Compania a încercat să răspundă cerințelor pieței americane, iar după o cercetare  online, cei 5 designeri au creat produse de autor, inedite.

 

MAGDA BEI, fondator GRAPHTEC: „Colecția PEACOCK prezintă mobilier office de lux.  Avem piese de mobilier într-o nuanță de un albastru extraordinar îmbinate cu o structură metalica vopsită auriu. Colecția este întregită de decorațiuni de birouri sau pentru acasă. REAL TRANSILVANIA este colecția de Halloween, prin intermediul căreia vorbim despre Transilvania și castelul lui Dracula. Am lansat aici 300 de cataloage cu această nouă colecție. Toate produsele sunt marcă înregistrată, am considerat oportună această investiție în designul de produs.”

 

 

Citeste si: 10 PENTRU ROMÂNIA LA ICFF NEW YORK 2019

 

 

Review overview

POST A COMMENT