Home / Industria Mobilei  / Peste 200 de CNC-uri livrate

Peste 200 de CNC-uri livrate

Dan Pruteanu, manager WOOD IQ: Anul 2021 a fost un an important pentru noi toți, ca echipă, ca firmă, ca și comunitate. Echipamentele RUBIQ CNC funcționează în peste 200 de ateliere și fabrici din România. Acest lucru înseamnă că există peste 200 dintre dumneavoastră care realizează zilnic lucruri incredibile cu ajutorul CNC-urilor RUBIQ.”

 

 

Ce înseamnă 200+ CNC-uri livrate?

 

 

Experiență

După atingerea acestei borne putem afirma că am atins un nou nivel de experiență, iar dificultățile tehnice ce pot apărea nu ne îngrijorează, ci suntem mai pregătiți ca niciodată să rezolvăm orice situații tehnice.

 

Încredere

Un număr foarte mare de clienți au revenit pentru al doilea, iar unii chiar și pentru al treilea CNC, lucru care confirmă impactul pozitiv adus de aceste utilaje în afacerile dumneavoastră.

 

Responsabilitate

Avem responsabilitatea de a oferi un standard înalt de calitate, de aceea suntem implicați în producția utilajelor până la cele mai mici detalii (componente, accesorii, structură, funcții, etc.) Atenția la aceste detalii face diferența.

 

Împreună, ca echipă, suntem recunoscători și încântați de aportul dumneavoastră la acest proiect. Vă mulțumim foarte mult pentru că sunteți alături de noi în această călătorie și că ne-ați sprijinit. Fie că a fost vorba de o mică recenzie, de o sugestie care a dus la îmbunătățirea utilajelor sau pur și simplu de o recomandare a echipamentelor RUBIQ CNC, fără dumneavoastră nu am fi ajuns până aici.

 

Creșterea noastră este alimentată de clienții mulțumiți și de utilizatori activi, care împărtășesc mai departe experiența trăită și proiectele grozave realizate cu echipamentele RUBIQ CNC folosite zi de zi.

 

Prin acest mesaj vă mulțumim și dorim să vă transmitem entuziasmul nostru pentru viitorul RUBIQ CNC și ceea ce urmează în dezvoltarea companiei. Acesta este doar începutul – abia așteptăm să vă împărtășim viitoarele proiecte.

 

CONTACT

vanzari@rubiq-cnc.ro, +40 723 337 768

rubiq-cnc.ro

 

 

Mai multe articole despre WOOD IQ, AICI

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT