Home / Promo  / Peste 140.000 de vizitatori sunt așteptați în această săptămână la IMM Cologne 2018

Peste 140.000 de vizitatori sunt așteptați în această săptămână la IMM Cologne 2018

Începând de astăzi, până duminică, 21 ianuarie 2018, producători de mobilă, designeri de interior și retaileri din întreaga lume sunt prezenți la IMM Cologne, Salonul Internațional de Mobila de la Köln. Organizatorii estimează că peste 140.000 de vizitatori vor fi puși la curent cu ultimele tendințe și inovații din industrie de la brandurile de încredere și designerii de succes ai momentului.

 

Fiind primul show la tema al anului, IMM Cologne va deveni o adevărată sursă de inspirație prin bogata varietate de idei pentru designul de interior al fiecărei camere, de la elementele de bază până la obiectele de decor și mobilier de lux.

 

Anul acesta, România este reprezentată la Köln de 23 de firme: AMIK WOODEN TOYS , AXM PROD’93, BODMOB IMPEX, BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, CARO JIBOU, CD SOFA FACTORY, DESIGN FOR LIFE, DIS PROD, ECOMATRIX, FAMOS, FREYMOB DESIGN, LARIX MOBILA, LEMN PROD EX COM, MOBEX, MONTANA CÂMPENI, QUADRA INVEST, RUSTIL RO, SAVINI DUE, SESSIO.EU,  SIMEX, SZEL MOB, TREND FURNITURE. Standul României ocupă 1216 mp, 1011 mp  cu finanțare de la bugetului statului și  încă 205 mp, achiziționați de 6 dintre firmele participante prin eforturi proprii, respectiv FAMOS, DESIGN FOR LIFE, ECOMATRIX, CAREL WOODWORKS, LEMN PROD EX COM, SZEL MOB. Precizăm că participarea României cu stand național a fost posibilă datorită eforturilor Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

Firmele care reprezintă România la acest eveniment se află în Hall 5.1, unde îi așteptăm pe toți cei care vor să vadă cele mai noi și mai reprezentative piese de mobilier produse la noi în țară.

 

Iată cum arată standurile companiilor românești prezente la IMM Cologne.

 

 

Iată cum puteți ajunge la Standul României de la IMM Cologne:

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT