Home / Promo  / Perfect Matt, noua gamă de canturi mate oferite de Ostermann

Perfect Matt, noua gamă de canturi mate oferite de Ostermann

Specialistul în canturi Ostermann tocmai a implementat o nouă suprafață pentru canturi de mobilier extrem de mate. Acum, prelucrătorului îi stau la dispoziție trei calități – super-mat, Excellent Matt și noul Perfect Matt.

 

Producătorii de plăci au din ce în ce mai multe suprafețe mate în colecțiile lor. La acestea se observă că: mat nu este chiar mat. Dacă se așează plăcile diferiților producători una lângă alta, devine în mod rapid clar că, pe lângă diversitatea de culori și decoruri, există și calități mate din ce în ce mai multe. Pentru a oferi tâmplarului cea mai mare gamă posibilă pentru soluția privind suprafața îngustă, Ostermann și-a extins acum portofoliul de suprafețe pentru canturi. Pe lângă variantele existente „super-mat” și „Excellent Matt”, prin „Perfect Matt” există acum o nouă opțiune, chiar și mai plăcută ca senzație tactilă. În prezent, sunt disponibile deja 17 tonuri uni diferite pentru noua calitate. Toate canturile noi se pot vizualiza și la termenul de căutare „#Highlights05” pe pagina web Ostermann www.ostermann.eu. Sunt disponibile de pe stoc cu grosimea de 1 mm, în multe lățimi. Toate canturile ABS de la Ostermann se taie la cerere în orice lățime dorită de până la 100 mm. Prelucrătorii care lucrează cu agregate pentru rosturi de îmbinare zero, primesc canturile lor și cu un strat funcțional adaptat la tehnologie.

 

 

Nou: Perfect Matt

Noile canturi au o suprafață delicată, mată și caldă, precum și un aspect optic și o senzație tactilă, ambele extraordinar de uniforme. Sunt lipsite de pori și, prin urmare, sunt deosebit de ușor de curățat. O rezistență mare la zgârieturi și proprietăți anti-amprentă sunt obligatorii în cazul acestei variante. Paleta de culori oferă diferite tonuri de alb și gri. La acestea se adaugă culori uni selectate, și anume, taupe, roșu burgund, negru, verde și albastru.

 

Clasicul: Excellent Matt

Canturile cu suprafața Excellent Matt au o suprafață foarte mată, aspră, cu proprietăți anti-amprentă și cu o rezistență mare la zgârieturi. Aici, spectrul de culori este chiar și mai larg. În plus, prin 1 și 2 mm sunt disponibile diferite grosimi pentru selectare.

 

Standardul: super-mat

Canturile super-mate au o suprafață standard netedă, mată și sunt disponibile la Ostermann într-o diversitate mare de culori și grosimi diferite. Spre deosebire de cele două variante menționate anterior, aici nu există proprietăți anti-amprentă. De aceea, experții Ostermann recomandă versiunea super-mată mai ales pentru elemente mai puțin expuse, adică pentru piese de mobilier care se ating doar rar sau care intră în contact cu grăsimea.

 

Sfat: agent de curățare adecvat

Cu noul agent de curățare REDOCOL greenline Finish Perfect Matt, special dezvoltat pentru suprafețe extrem de mate, se pot îndepărta fără urme și eficient amprente sau pete nedorite care apar inevitabil la asamblarea mobilierului cu suprafețe mate.

 

Ostermann: servicii, diversitate și promptitudine

  • Cea mai mare gamă de canturi disponibile imediat din Europa
  • Canturi cu orice lungimi începând cu 1 metru
  • Canturi în orice lățime de până la 100 mm
  • Canturi cu diverse grosimi
  • Canturi din ABS, melamină, acril, aluminiu sau lemn veritabil
  • Toate canturile sunt disponibile și pentru tehnologii pentru rosturi de îmbinare zero
  • La cerere, canturi acoperite cu adeziv cu topire la cald
  • Consiliere personală și magazin online
  • Toate articolele din depozit comandate până la orele 16:00 sunt expediate în aceeași zi

 

Despre Ostermann

Cu aproximativ 500 de angajați, Rudolf Ostermann GmbH este un partener de încredere pentru toți clienții din sectorul meșteșugăresc de prelucrare a lemnului. După ce s-a dezvoltat ca specialist pentru canturi de mobilă, compania aprovizionează în prezent multe mii de întreprinderi pentru producția de mobilă din toată Europa cu o gamă largă de produse, care crește continuu. Pe lângă canturi, dintre aceste produse fac parte și profilurile tehnice și articolele necesare în tâmplărie.

 

Despre Ostermann Romania S.R.L

Filiala Ostermann SRL a fost inființată in Ianuarie 2020. Din Timișoara, tâmplarii din toată România pot achiziționa, cu încredere, canturi de mobilier și accesorii alese. Directoarea filialei, Mirela Bold, și echipa sa oferă cea mai bună consiliere și serviciu Ostermann garantat pentru canturi.

 

Persoană de contact:

Mirela Bold

Director General Romania

E-mail m.bold@ostermann.eu

T +40 256 702 535

M +40 742 022 300

 

Articole despre Ostermann Romania AICI

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT