Home / Industria Mobilei  / Pentru GLOBAL DESIGN SUCEAVA, anul 2020 a însemnat o provocare continuă

Pentru GLOBAL DESIGN SUCEAVA, anul 2020 a însemnat o provocare continuă

Gabriel Nimițan, director divizie GLOBAL DESIGN SUCEAVA: „La început am crezut că pentru noi viitorul nu va fi cel pe care ni-l dorim. În martie 2020 Suceava era zona roșie a țării din cauza îmbolnăvirilor cu COVID-19. Activitatea noastră era pusă sub semnul întrebării. Reprezentanții zonali ai Global Design Suceava erau priviți și primiți cu reală temere de către partenerii din alte zone ale țării. În ciuda acestei situații și a stării de urgență instituite am continuat să muncim, ne-am reorganizat intern, ne-am reevaluat posibilitățile de dezvoltare, am renegociat atât colaborarea cu furnizorii cât și cu clienții și-am căutat în permanență alternative. La un an de la startul acestei pandemii, putem spune că am găsit soluțiile potrivite.”

 

Compania oferă acum soluții complete: pe lângă producția de fronturi și componente din MDF, blaturi și accesorii (feronerie), servicii integrate, dezvoltate până la proiectare și apoi execuție.

 

 

„Astfel am reușit ca, într-un interval de 6 luni, începând cu iunie anul trecut, să avem în ofertă întreaga Colecție 2020 a blaturilor de lucru EGGER, produs disponibil 100% în stocul curent din Suceava, menținut și actualizat la zi, atât în varianta de 600 mm cât și de 920 mm, produse pe care le livrăm în întreaga țară, prin rețeaua proprie de distribuție”, afirmă Gabriel Nimițan.

 

Global Design Suceava a semnat un parteneriat de distribuție la nivel național cu SAMET, producător de feronerie si accesorii pentru mobilier, devenind unic importator pentru România al sistemelor de sertare, balamalelor pentru mobilier, glisierelor, sistemelor de fixare sau de ridicare, produse de aceștia. Întreaga gamă beneficiază de recunoașterea internațională a calității, prin certificările de conformitate și calitate L.G.A. Germania, pe care le deține.

 

 

„Compania a investit și în propria dezvoltare, achiziționând un pachet complet de tehnologie, constând în depozit de panouri automatizat, instalații de croit și formatizat de mare capacitate, împreună cu noi linii de găurire și prelucrare de tip CNC, de randament înalt și productivitate ridicată, care vor fi instalate în completarea tehnologiilor deja existente, dublând capacitatea de producție. Celula de producție astfel creată va fi gestionată de cea mai modernă soluție de proiectare CAD/CAM pentru industria mobilei: IMOS IX, proiect aflat deja în faza finală de implementare și care conține o bibliotecă de peste 10.000 de produse, complet customizabile,” declară directorul Diviziei FrontMDF GLOBAL DESIGN SUCEAVA.

 

 

GLOBAL DESIGN SUCEAVA deține una dintre cele mai moderne fabrici în domeniul producției de mobilier din panouri aglomerate. Oferind soluții tehnice și tehnologice moderne, precum și finisaje de actualitate, se regăsește în topul producătorilor de mobilă, având o orientare clară către nou, modernism și diversitate.

 

Colecția de blaturi poate fi văzută aici frontmdf.ro/blaturi-egger

Produsele SAMET pot fi comandate online aici shop.global-design.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT