Home / Industria Mobilei  / pCon.box – un instrument comercial de care aveți nevoie

pCon.box – un instrument comercial de care aveți nevoie

 

După cum vă spuneam în articolul despre pCon.planner, din suita de aplicații create de compania EasternGraphics face parte și pCon.box, aplicația interactivă ce vine în ajutorul celor ce folosesc date OFML în punctele de vânzare. Cu ajutorul aplicaţiei noastre de vânzări pCon.box, puteţi configura şi prezenta clienţilor soluţiile adaptate nevoilor lor printr-o simplă apăsare pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei!

 

Formatul PEC – liantul dintre designer și consultant

 

Soluţiile create în pCon.planner pot fi importate în pCon.box, asta datorită noului format de transfer PEC! Pe lângă reprezentarea grafică, formatul PEC include şi informaţia comercială, aspect esenţial pentru prezentarea finală care va ajunge la client! Filmul următor vă arată cum să importați un plan din pCon.planner direct în pCon.box.

 

 

Cele 3 elemente esenţiale ale aplicaţiei pCon.box:

 

  1. Caracterul informaţional
    Cu ajutorul aplicaţiei pCon.box, aveţi toată informaţia de care aveţi nevoie la degetul mic. Datele OFML permit ca informaţiile produselor voastre să fie disponibile instant, aspect ce vă avantajează nespus, întrucât puteţi să le oferiţi clienţilor detaliile tehnice ale acestora.

 

 

  1. Comunicarea
    Funcţiile native de care beneficiază pCon.box permit îndeplinirea rolului menţionat mai sus. Vreţi să-i arătaţi clientului o configuraţie cu produsele care-i plac? Pregătiţi planul în pCon.box, faceţi o poză şi daţi-i send direct către Inbox-ul clientului. Mai mult, trimiteţi un fişier DWG, astfel încât clientul să poată vedea exact cum arată configuraţia în amenajare. Vreţi să primiţi feedback-ul rapid în legătură cu o schimbare anume? Trimiteţi un screenshot cu produsul (produsele) printr-un program de comunicare online, precum WhatsApp. Vreţi să-i trimiteţi clientului toate informaţiile posibile? Nu uitaţi să includeţi listele de preţuri generate automat!

 

  1. Experiența de vânzări completă
    Încă un aspect extrem de important în legătură cu aplicaţia de vânzări pCon.box: crearea de relaţii inter-umane şi, implicit, clădirea încrederii clienţilor în echipa voastră de vânzări. Mai mult decât atât, pCon.box îmbunătăţeşte atât comunicarea internă, cât şi pe cea externă, îndeplineşte nevoile clienţilor şi oferă alternative.

 

Este o diferenţă mare între a vedea un produs într-un catalog şi a experimenta în timp real configurarea digitală a acestuia direct în faţa ochilor. Apropiaţi şi depărtaţi articolul, orbitaţi în jurul lui sau puneţi-l într-o amenajare şi experienţa de utilizare va fi plină de satisfacţii. Acesta este avantajul combinării datelor OFML cu tehnologia inteligentă, crescând oportunităţile  de consultanţă în timpul procesului de vânzare şi permiţând clienților să experimenteze cu adevărat produsele la un nivel complet interactiv.

 

Aplicaţia prezintă de asemenea produsele în cea mai bună lumină posibilă, clienții pot vedea și experimenta aspectul foarte detaliat al materialelor. De la tapiţeria aspră a unui spătar de scaun, la reflexia picioarelor sale din aluminiu, cei care vor folosi aplicaţia vor rămâne impresionaţi de afişarea realistă a detaliilor produsului.

 

 

Cu ajutorul pCon.box, puteţi încarca direct releveele clienţilor în aplicaţie. Nu doar că aveţi posibilitatea să accesaţi planul, ci puteţi şi să testaţi uşor şi rapid modelele de mobilier până când le găsiţi pe acelea cele mai potrivite necesităţilor clienţilor. Încărcat sub forma unei imagini în pCon.box, releveul poate să fie folosit ca să stabilească “zona centrală” ideală pentru fiecare spaţiu individual în parte.

 

 

                     Aplicația este disponibilă în App Store, Google Play și Microsoft Store.

pCon.box poate fi utilizat și direct în browser la adresa aceasta:
https://box.pcon-solutions.com/

 

Aplicația pCon.box poate fi folosită de oricine, fără autentificare. În acest fel aveți acces la toate cataloagele producătorilor din comunitatea pCon, dar fără prețuri.

 

Dacă sunteți arhitect, designer, facility manager, distribuitor și doriți să realizați proiecte cu produsele complete (inclusiv prețurile de listă) ale producătorilor listați în pCon.box atunci trebuie să vă creați cont în pCon.login și să vă abonați la producătorii cu care doriți să lucrați.

 

Pentru crearea contului folosiți meniul Autentificare din pCon.box sau direct linkul către pCon.login.
https://login.pcon-solutions.com/

 

Dacă sunteți producător și doriți ca produsele dvs. să fie disponibile în pCon.box vă rugăm să ne contactați.

 

Pentru orice informatii ne puteti contacta pe:

Telefon: +40 727.382.127

E-mail: info@EasternGraphics.ro

Website: www.EasternGraphics.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT