Home / Industria Mobilei  / pCon.basket Community Edition este disponibil acum!

pCon.basket Community Edition este disponibil acum!

 

Cu puternica aplicație online pentru crearea listelor de articole profesionale aveți acces constant la cataloagele producătorilor și la informațiile despre produse. Pur și simplu conectați-vă cu contul pCon.login și profitați de aplicația gratuită online.

 

 

pCon.basket CE – Începeţi chiar acum »

 

Configurare impresionantă 3D

Bucurați-vă de configurarea 3D la calitate și viteză impresionantă. Aşa cum sunteţi obișnuiţi deja să lucraţi cu aplicaţiile pCon, beneficiaţi de actualizarea în timp real a prețurilor și a codurilor articolelor.

 

Conținut de vânzări extensiv

Convingeți clienții cu calitate și rapiditate în procesul de consultanță și vânzări. Acumulaţi puncte cu informaţii despre produs bine fundamentate, din informaţii despre materiale, certificate, instrucțiuni de folosire, disponibilitatea livrării, precum și cu imagini și videoclipuri ale produsului.

 

Lucrul în echipă și stocare Office 365

Munca în echipă este cheia succesului. Cu pCon.basket CE creați proiecte noi, continuați să lucrați la listele de articole existente (OBK, OBX, PEC) și salvați proiectele local sau în spațiul de stocare Office 365 (Excel, OBK, OBX). Acest lucru face ca schimbul proiectelor între vânzătorii din teren și echipa de back office sau între consultant și client să fie foarte simplă.

 

 

Liste de articole individuale

Generaţi rapoarte și furnizați listele de articole cu sigla dumneavoastră. Sigla dumneavoastră din contul pCon.login este afișată în mod implicit, dar puteţi alege şi alte sigle.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT