Home / Decoratiuni  / Păturile Bloomy, soluția perfectă pentru a-ți pune în valoare mobilierul

Păturile Bloomy, soluția perfectă pentru a-ți pune în valoare mobilierul

Brandul Bloomy urmărește să se extindă în colaborare cu designeri de interior talentați, cu producători de mobilă respectați și cu parteneri de retail prețioși, nu doar în buticuri de lux, ci și în cele mai renumite și exigente hoteluri, iahturi, magazine de mobilier și locații private.

 

 

Bloomy este o expresie a pasiunii pentru textile transmisă din generație în generație și a atenției la detalii antrenată de-a lungul a peste 20 de ani. Astăzi, fiecare pătură, pled sau pernă decorativă este creată din cele mai fine fibre italienești și este menită să confere eleganță și rafinament interioarelor prin accesorizarea acelor piese de mobilier concepute de maeștrii iscusiți.

 

Având resursele necesare, o fabrică de tricotaje în Satu Mare, afacere înființată de oameni cu abilități remarcabile, dar și experiența colaborării cu branduri internaționale, Bloomy își stabilește standarde foarte ridicate atât pentru colecțiile proprii, cât și pentru cele personalizate, realizate la cerere, în colaborare cu designeri și branduri ce împărtășesc valori similare.

 

 

Bloomy a avut privilegiul de a-și prezenta o parte din colecțiile de pături și perne la Salone Internazionale del Mobile.Milano în 2022. Publicul a remarcat nu doar calitatea produselor, comparând-o cu cea realizată de casele de modă cu istorie, dar și valoarea adăugată finisajelor și funcționalității pieselor de mobilier decorate. Cea mai iubită colecție de la eveniment, a fost Amaryllis. S-a apreciat naturalețea culorilor nisipoase, modelul unic al tricotului și bineînțeles moliciunea materialelor, având în compoziție lână merinos fină și extrafină.

 

Noua colecție de primăvară-vară conține materiale naturale, culori în tendințe și design deosebit pentru clienții care doresc să decoreze spațiile de locuit, de relaxare sau chiar de muncă. Una dintre păturile din această colecție este așteptată de clienți, de mai bine de două sezoane, având o compoziție din 100% cashmere.

 

 

Detaliile colecției vor fi anunțate pe conturile de Facebook și Instagram ale brandului și pe site-ul bloomy.ro.

 

În calitate de producător de articole tricotate de lux pentru casă, echipa Bloomy este pregătită și nerăbdătoare să facă parte din fiecare proiect care contribuie la crearea de interioare elegante, memorabile prin realizarea de colecții la comandă.

 

Dacă sunteți interesați să prezentați produsele Bloomy în magazinele dumneavoastră sau doriți să vă însoțim în propriile proiecte, vă rugăm să ne contactați la office@bloomy.ro sau să  completați formularul online de contact.

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT