Home / Promo  / Pasiune, perseverență și tehnologie în industria mobilei

Pasiune, perseverență și tehnologie în industria mobilei

E.W.A. Concept SRL din Piatra Neamț este o companie care demonstrează cum pasiunea, perseverența și tehnologia pot transforma o afacere mică „de curte” într-un atelier modern și performant.

 

 

Cu ajutorul utilajelor CNC, echipa E.W.A. Concept reușește să realizeze proiecte din lemn foarte complexe, care ar fi necesitat în trecut tâmplari și sculptori experimentați și un timp de producție îndelungat.

 

Transformarea pasiunii în realitate

 

Dan Iliescu, fondatorul companiei, a pornit acest business din pasiune pentru lemn, realizând la început  pergole, balustrade de terasă și obiecte simple de mobilier în garajul propriu, cu utilaje hobby.

 

Micile obiecte de mobilier erau apreciate de prieteni și vecini, iar acest lucru l-a motivat să se extindă, investind în spațiu și echipamente performante.

 

 

Investiția în soluții moderne

 

Căutând soluții optime, a ajuns la firma Rubiq CNC unde în urma consultanței și-a clarificat viziunea și a ales utilajele de care avea nevoie pentru un mic flux de producție.

 

Așa a început de fapt aventura: dl Dan Iliescu împreună cu un angajat și o serie de utilaje performante: un router Rubiq CNC 1325 Pro ATC, un strung CNC F1500 și o serie de utilaje clasice de tâmplărie marca Wood IQ.

 

 

De la proiecte simple la lucrări complexe

 

Noile utilaje au permis realizarea de lucruri ieșite din comun, dar cererea clienților a crescut rapid, determinând nevoia de a extinde echipa. Așa l-a cunoscut pe dl. Cristian Cintiță, un specialist cu experiență  în domeniul lemnului și al CNC-urilor. Împreună au reușit să utilizeze CNC-urile la capacitate maximă, depășind adesea limitările prelucrării în 3 axe, prin adaptări creative.

 

Investițiile în angajați și spațiul de lucru au continuat de-a lungul timpului. E.W.A. Concept a trecut de la un spațiu de 150 mp la unul de 560 mp, oferind o zonă optimă pentru producție și depozitare.

 

 

Beneficiile utilajelor Rubiq CNC:

 

Cele două utilaje Rubiq CNC au devenit utilaje indispensabile în atelierul E.W.A. Concept. Versatilitatea, precizia și eficiența lor permit echipei să realizeze o gamă largă de operațiuni complexe.

 

Routerul Rubiq CNC 1325 Pro ATC: Permite frezări complexe, sculpturi și forme atipice.

 

 

Strungul Rubiq CNC F1500: Este utilizat pentru producerea de picioare de mese și scaune, capiteluri și alte elemente cu diametru de până la 250 mm.

 

 

E.W.A. Concept este un exemplu de colaborare reușită, demonstrând că prin combinarea pasiunii, a expertizei și a tehnologiei se pot obține rezultate excepționale.

 

Găsiți mai multe informații despre echipamentele Rubiq CNC

pe site-ul www.rubiq-cnc.ro

 

contact: Str. Crinului, Comăneşti, Bacău, România

T: 0334 197 072 M: 0720 990 007

 

Citește mai multe articole AICI!

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT