Home / Industria Mobilei  / Participăm la fiecare ediție a Bife-Sim, pentru a ne apropia de publicul nostru

Participăm la fiecare ediție a Bife-Sim, pentru a ne apropia de publicul nostru

Compania vrea să încânte publicul de la BIFE-SIM cu 4 programe noi de mobilier, care fac parte dintr-o colecție modernă scandinavă din stejar (într-un stil foarte apreciat deja în Europa de Vest), cu linii drepte ce îmbină în mod perfect simplitatea, confortul și funcționalitatea. Finisajele, de la stejar natur, la alb sau gri, completează confortul vizual și creează o atmosferă de căldură și de relaxare.

 

 

În standul MOBEX va fi expusă și o garnitură clasică în trendul neo-baroc, cu o execuție deosebită a artizanilor MOBEX, cu sculpturi în lemn masiv executate manual, cu elemente în stil baroc, colecție care corespunde exigențelor actuale, respectiv El Greco.

 

De asemenea, vor fi expuse și garnituri de mobilier care au avut succes la public, motiv pentru care MOBEX a extins gama de produse din cadrul acestor programe.

 

 

ARTĂ, RAFINAMENT ȘI ELEGANȚĂ

 

 

Daniel Egri, director general MOBEX: „În zilele noastre, trendul în mobiler se schimbă foarte repede. De aceea, pentru noi, ca producători, este important să fim la curent cu nevoile și dorințele cumpărătorilor, pentru a putea realiza mobilierul pe care aceștia si-l doresc. Suntem prezenți la fiecare ediție a BIFE-SIM, tocmai pentru a ne apropia de publicul nostru.”

 

 

Produsele MOBEX vor fi expuse în:

mobex.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT