Home / Design  / Paris Design Week lansează cele mai bune proiecte de mobilier și design de interior la AD Intérieurs

Paris Design Week lansează cele mai bune proiecte de mobilier și design de interior la AD Intérieurs

În timp ce târgul bianual Maison & Objet era în plină desfăsurare la Paris, în Orașul Luminilor au avut loc și alte evenimente importante la temă, ca parte a săptămânii de design pariziene, Paris Design Week, din septembrie anul trecut: AD Intérieurs și Biennale des Antiquaires.

Punctul culminant la Paris Design Week, expoziția AD Intérieurs, a devenit un eveniment de neratat în calendarul cultural al capitalei franceze. Sub tema „Lumea Colecționarilor”, la a șaptea ediție a expoziției, care a avut loc între 3 și 18 septembrie 2016, la Monetăria din Paris, 10 studiouri excepționale de design au fost invitate să conceapă 10 spații temporare de locuit (living, bucătărie, dormitor, etc) ca pe niște vitrine pentru opere de artă, obiecte prețioase și curiozități. Evenimentul a fost salutat de 14 designeri de interior în total, unii dintre ei lucrând în pereche cu arhitecți, designeri de mobilier sau scenografi: Tristán Auer, Fabrice Ausset, Baciocchi Associati, Bismut & Bismut (Daniel și Michel Bismut), Patrick Jouin și Sanjit Manku, Raphael Navot, Oitoemponto (Jacques și Artur Miranda Bec), Oră Ito, Daniel Suduca și Thierry Mérillou, Gert Voorjans.

Cu ajutorul unor artiști talentați, precum pictori, tapițeri și artiști în frescă, proiectele lor bazate pe seturi de obiecte cu o semnificație specială pentru ei au devenit decoruri unice în care oamenii trăiesc înconjurați de comorile lor personale.

Iată cele 10 instalații de la AD Intérieurs:

adinterieurs_bismutbismu

adinterieurs_fabriceausset 09_adinterieurs_gertvoorjans-0177hds adinterieurs_tristanauer adinterieurs_suducamerillou adinterieurs_rnavot_2016 adinterieurs_ora-ito adinterieurs_oitoemponto_2016 adinterieurs_jouinmanku adinterieurs_baciocchiassociatihds

Sursă: forbes.com
Sursă foto: monnaiedeparis.fr

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT