Home / Promo  / Paradis al imaginației cu brandul pentru copii Leea’s Room

Paradis al imaginației cu brandul pentru copii Leea’s Room

În lumea designului interior nu există limite atunci când vine vorba de a crea un spațiu magic și inspirațional pentru copii. Un brand de lux care a reușit să se impună în acest domeniu este Leea’s Room. Compania care a creat brandul, LEEA’S ROOM FURNITURE, și-a propus acum să cucerească piețele internaționale. S-a înscris la 3 mari expoziții care au loc în anul 2024: Salone del Mobile.Milano, ICFF New York și INDEX Dubai.

 

 

Fondat din nevoia unei mame de a transforma camera copilului ei într-un loc special născut din dragoste și imaginație, acest brand realizează design interior specializat pentru copii, de la mobilier până la accesorii și textile. Leea’s Room oferă servicii la cheie pentru spațiul copiilor, de la design-ul interior până la montaj. Cu o abordare unică și personalizată, Leea’s Room aduce o nouă perspectivă asupra spațiilor pentru copii, încurajând imaginația și creativitatea. Arhitect de meserie, cu o pasiune pentru design interior și o dorință de a crea ceva special, mama fondatoare a transformat această viziune în realitate. Astfel s-a născut Leea’s Room, un brand care aduce unicitate și personalitate în camerele copiilor.

 

 

Echipa de designeri de la Leea’s Room înțelege că fiecare copil este unic și are propriile interese și pasiuni, prin urmare colaborează îndeaproape cu părinții și copiii pentru a crea camere personalizate și tematice. Fie că este vorba despre o cameră inspirată de povești, aventuri în spațiu sau pasiunea pentru animale, designerii Leea’s Room transformă visele copiilor în realitate. Fiecare detaliu este luat în considerare, de la culori și finisaje până la mobilier și decoruri, pentru a crea un spațiu care să reflecte personalitatea și pasiunile copilului.

 

 

Calitatea și siguranța sunt prioritățile de top ale brandului Leea’s Room. Mobilierul este realizat din MDF și lemn masiv, materiale durabile și rezistente. MDF-ul oferă versatilitate și poate fi modelat în forme și finisaje diverse, în timp ce lemnul masiv adaugă un aspect natural și cald. Toate materialele utilizate sunt non-toxice și prietenoase cu mediul înconjurător, asigurând un mediu sănătos și sigur pentru copii.

 

 

Leea’s Room se remarcă prin abordarea sa unică și personalizată, fiecare piesă de mobilier și decor este creată cu atenție la detalii, iar rezultatul final este unul unic și special.      Brandul oferă posibilitatea de a alege culorile, finisajele și design-urile preferate, permițând părinților să creeze un spațiu care să se potrivească perfect cu gusturile și preferințele copiilor. Astfel, fiecare cameră creată de Leea’s Room devine un adevărat paradis al imaginației.

 

Brand-ul premium Leea’s Room aduce unicitate în camerele copiilor, transformându-le visele în realitate. Fiecare cameră creată de Leea’s Room este un spațiu magic, unde sunt încurajate imaginația și creativitatea.

 

Detalii pe leeasroom.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT