Home / Design  / PANTONE: tendințe pentru culori în moda 2022

PANTONE: tendințe pentru culori în moda 2022

Pantone prezintă tendințele culorilor în moda 2022. Aceste culori reflectă o înviorare a dorinței de a crea, fie prin injectarea unei viziuni moderne în moștenirea culturală, fie prin impunerea unui stil urban asupra naturii și spațiului care poate fi amenajat în aer liber.

Descoperiți viitoarele tendințe de culoare pentru primăvară/vară 2022, de la modă la designul de interior și de mobilier. Să vedem împreună în imaginile următoare cum poate fi completat un interior cu selecția de culori Pantone pentru anul viitor. Ca de obicei, pentru a face mai ușor de reținut nuanțele, experții Pantone le nominalizează prin sintagme sugestive pentru atmosfera pe care acestea o vor crea.

 

Respirația bebelușului: un ton delicat și tandru pentru estetica minimalistă de vară.

 

 

 

 

 

 

Sticlă pe plajă: Cu această culoare Pantone tindem spre a avea un interior mai fluid, fără griji.

 

 

 

 

 

 

Atolul albastru: Culorile sunt viață, exprimă o conștientizare acută a realității din jurul nostru. La tendințele verii 2022, atolul albastru aduce o senzație subtilă de apă în decorul casei dumneavoastră.

 

 

 

 

 

 

Galben luminos: Combinația de culori a anului, care exprimă viață, vivacitate și pozitivitate.

 

 

 

 

 

 

Decorațiuni indigo: O tendință de culoare pentru interioare spre clasic contemporan, cu elementul „ocean” reprezentat aici.

 

 

 

 

 

 

 

Cascade de lava: O tendință de culoare Pantone profundă și caldă. O culoare minunată pentru piese unicat, executate manual, care conferă atitudine modului cum vă decorați spațiul.

 

 

 

 

 

 

Macchiato: O nuanță Pantone deschisă de terracota, care creează interioare neutre, una dintre tendințele de top pentru sezonul de design de interior 2021-2022.

 

 

 

 

 

 

 

Gălbenele: Culoare aurie retro, tendință care va fi o tușă la modă exclusiv pentru tapițerii.

 

 

 

 

 

 

Ocru portocaliu: O culoare puternică, îndrăzneață pentru stilul modern de la jumătatea secolului [trecut], aplicat anumitor detalii.

 

 

 

 

 

 

 

Ardei murat: O nuanță de verde, care tinde să creeze o legătură mai strânsă cu natura.

 

 

 

 

 

 

 

Piruetă: O tendință jucăușă în culori, absolut necesară pentru un sezon vesel de primăvară-vară.

 

 

 

 

 

 

 

Trandafirul purpuriu: O altă culoare foarte veselă, pentru piese de mobilier sofisticate, dar care se potrivește foarte bine și pentru camerele copiilor.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: dailydesignnews.com

 

Mai multe articole despre TENDINTE IN DESIGNUL DE INTERIOR, AICI

 

 

Review overview

POST A COMMENT